[FOTO] Održano natjecanje za mažoretkinje Opatija Open

Turnir je održan po svim epidemiološkim mjerama i uz manji broj sudionika pa je limitiran na 80 koreografija 11 timova iz Istarske i Primorsko-goranske županije

Opatija – U Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u petak je održan Opatija Open, natjecanje mažoretkinja u organizaciji Alliance Majorette Adriatica i domaćina turnira udruge Mažoretkinje Grada Opatije.

Turnir je održan po svim epidemiološkim mjerama i uz manji broj sudionika pa je limitiran na 80 koreografija 11 timova iz Istarske i Primorsko-goranske županije – Opatije, Lovrana, Crikvenice, Viškova, Pazina, Pićna, Vodnjana, Žminja.

Uz internacionalne suce Tanju Gašparić i Lori Kardum, prvo suđenje i uručenje licenci imale su Kristina Vlastelin i Vana Prelčić Vuković, nove sutkinje pripravnice.

-Presretni smo što smo nakon skoro dvije godine plesali, družili se, osjetili čari natjecanja i natjecateljskog duha, kazali su organizatori, dodajući kako se nadaju da ponovno „hvataju ritam“ s obzirom na brojna natjecanja koja slijede i zahvaljujući Gradu Opatiji, Turističkoj zajednici Grada Opatije i djelatnicima Dvorane na potpori.

 

error: Content is protected !!