FOTO: Održano predavanje ‘Vegetarijanstvo, razlozi za i razlozi protiv’ @ Opatija

Objavljeno 12.11.2017.

Nakon konferencije, polaznici radionice vegetarijanske kuhinje „Vegetariando“ i njezina voditeljica Deborah Voncina Ivanić pozvali su sve prisutne u sjedište Zajednice Talijana Opatije u Vili Antonio na degustaciju vegetarijanskih jela. Kako je protekla vegetarijanska večer pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Opatija – U Kulturnom domu Zora nedavno je održana zanimljiva konferencija koju je vodio dr. Giovanni Oliviero Panzetta pod nazivom „Vegetarijanstvo, razlozi za i razlozi protiv“.

– Nakon konferencije, polaznici radionice vegetarijanske kuhinje „Vegetariando“ i njezina voditeljica Deborah Voncina Ivanić pozvali su sve prisutne u sjedište Zajednice Talijana Opatije u Vili Antonio na degustaciju vegetarijanskih jela kako bi ih upoznali s aktivnostima na radionici koja se održala u tri termina tijekom listopada. Sudionice radionice pripremile su i ponudile publici jednu vrlo posebnu, slasnu večeru punu boja, mirisa i okusa koji su prisutnima približili vegetarijansku kuhinju i dali im dodatni poticaj da nastave eksperimentirati s novim receptima, poručili su organizatori.

Kako je protekla vegetarijanska večer pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Održano predavanje ‘Vegetarijanstvo, razlozi za i razlozi protiv’ @ Opatija

Tekst i foto: Giulio Bonačić

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »