[FOTO] Održano primanje za najuspješnije učenike matuljskih osnovnih škola

Anna Lena Živković, Natali Ružić i Ante Koprivnjak proglašeni učenicima generacije.

Matulji – U školskoj sportskoj dvorani osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji, načelnik Općine Vedran Kinkela primio je najuspješnije učenike dviju matuljskih škola.

Kao odlikaši kroz svih osam razreda osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji poklon bonom u vrijednosti od 400 kuna nagrađeni su Niko Herega, Dora Malec, Roko Perković, Petra Šepinski, Tena Janjić i Nina Turković iz 8. A razreda s razrednicom Jasnom Miškulin Nemeth; Noa Baćić, Klea Floridan, Nina Kinkela, Petar Pobar, Iva Stambulić, Nicole Šuran, Katja Topić i Vito Vlašimsky iz 8. B razreda s razrednicom Jelenom Vrkljan te Leona Bujan, Dominik Kolak, Ante Koprivnjak, Toni Ivanić, Petra Komarac, Adrian Mikuletič iz 8. C razreda s razrednicom Elizabetom Borovinom.

Učenik generacije proglašen je Ante Koprivnjak (8. C razred), a nagrađen je poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna.

Iz osnovne škole ”Drago Gervais” Brešca nagrađeni su također poklon bonom u vrijednosti od 400 kuna, a učenici koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom su Ivana Perak, Jona Peršić, Natali Ružić, Moreno Stanić, Mirna Tomić i Nika Varljen iz 8. A razreda s razrednicom Tatjanom Zbašnik te Ivan Barak, Lucia Gregorović, Anna Lena Živković i Luka Šustar iz 8. B razred s razrednikom Goranom Bijelićem.

Učenice generacije proglašene su Anna Lena Živković (8. B razred) i Natali Ružić (8. A razred), a nagrađene su poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna. Poklon bonom u vrijednosti od 300 kuna nagrađeni su učenici ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji koji su osvojili 2. mjesto na državnom natjecanju iz glazbenog pod nazivom ”Europa u školi” Fran Barjaktarić, Katja Šop, Vita Smokrović, Sara Ostojić, Ana Spinčić, Lea Kezele pod vodstvom svoje mentorice Ivane Herman.

Održano Primanje Za Najuspješnije Učenike Matuljskih Osnovnih škola

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!