FOTO: Održano Prvenstvo Primorsko-goranske županije u judu @ Kastav

prvenstvo_pgz_judo_kastav_2014

U odličnoj atmosferi publika je mogla uživati u prikazanim atraktivnim borbama, ponajviše najmlađih natjecatelja od kojih su neki toga dana imali svoj prvi nastup. Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku…

Kastav – Prošle subote u Sportskoj dvorani grada Kastva, održano je Županijsko prvenstvo u judu, na kojem je nastupilo 146 natjecatelja iz 10 klubova i sekcija naše županije.

prvenstvo_pgz_judo_kastav_2014_1

U odličnoj atmosferi publika je mogla uživati u prikazanim atraktivnim borbama, ponajviše najmlađih natjecatelja od kojih su neki toga dana imali svoj prvi nastup. Od ove godine županijsko prvenstvo uključili su se i seniori, čime se razina natjecanja povećala.

Natjecatelji su bili podijeljeni u sedam dobnih, odnosno težinskih kategorija, a kompletne rezultate možete pogledati na ovom linku

U poretku klubova, najuspješniji je bio JK “Rijeka“, JK “Krk“ osvojio je drugo mjesto, treće je pripalo JK “Raijen“ iz Bakra. Četvrto mjesto osvojila je ekipa JK “Rijeka“ – sekcija Dražice, JK“Kvarner” osvojio je peto, a iza njih su se poredali JK “Rijeka“ – sekcija Opatija, JK “Rijeka“ – sekcija Dolac, JK “Rijeka“ – sekcija Podmurvice, JK “Rijeka“ – sekcija Kastav i JK “Samurai“ – Kostrena.

Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku…

prvenstvo_pgz_judo_kastav_2014_2

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!