FOTO: Održano tradicionalno druženje gospodarstvenika i općinara, nagrađeni najuspješniji poduzetnici @ Matulji

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Prijem gospodarstvenika dec

Abecednim redom, to su Alpron d.o.o., Commercial Multi Development d.o.o., Havyard Design & Engineering Rijeka d.o.o., Izoforma paneli d.o.o., Nikas d.o.o., Novodent d.o.o., Pivka d.o.o., Riviera Dekor d.o.o., Specijalna bolnica dr. Nemec te Termag d.o.o. Veliku fotogaleriju s prigodne svečanosti pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Prijem gospodarstvenika dec

Matulji – Tradicionalno druženje predstavnika Općine Matulji – načelnika Marija Ćikovića sa suradnicima, ali i vijećnika na čelu s predsjednikom Mladenom Prencom – s matuljskim gospodarstvenicima ispunilo je jučer navečer salu restorana Kinkela u Bregima brojnim poznatim licima s lokalne političke, društvene i poslovne scene.

Uz razgovore o rezultatima za prošlu godinu, te predviđanja i očekivanja od one buduće, ova je prilika iskorištena i za odavanje priznanja najuspješnijim gospodarstvenicima koji su, zahvaljujući svojim poslovnim uspjesima, najviše pridonijeli punjenju proračuna u 2015. godini.

Abecednim redom, to su Alpron d.o.o., Commercial Multi Development d.o.o., Havyard Design & Engineering Rijeka d.o.o., Izoforma paneli d.o.o., Nikas d.o.o., Novodent d.o.o., Pivka d.o.o., Riviera Dekor d.o.o., Specijalna bolnica dr. Nemec te Termag d.o.o.

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Prijem gospodarstvenika dec

Na jučerašnjem je druženju istaknuto i kako se među 150 najuspješnijih poduzetnika koji su najviše ”punili” proračun Općine Matulji u prošloj godini nalazi i sedam obrtnika ”dobitaša” i dvije zadruge. To su obrt Kovinotokarska radnja vl. Nandor Mandić sa 7 zaposlenih, Ribarska zadruga Liburnija s 13 zaposlenih, obrt za proizvodnju i trgovinu Mesnica Damir, vlasnika Damira Spinčića s 10 zaposlenih, obrt Putnička agencija i mjenjačnica ”J & H” vlasnice Jasmine Afrić Sanković s troje zaposlenih, obrt za trgovinu i ribarstvo Eol vlasnice Ivanke Šarac s 18 zaposlenih, obrt Ljevaonica obojenih metala vlasnika Darka Kundije sa 6 zaposlenih, obrt Trgovina i točiona ”Karmen” vlasnice Karmen Štemberger sa 7 zaposlenih, poljoprivredna zadruga Oleandar sa četvero zaposlenih, te Trgovački obrt Surina vlasnice Klaudije Stepančić s troje zaposlenih.

Veliku fotogaleriju s prigodne svečanosti pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Prijem gospodarstvenika dec

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!