FOTO: Održano županijsko natjecanje iz njemačkog jezika @ GEK

gek_natjecanje_2016_njemacki_jezik

Učenici s najboljim rezultatima sudjelovat će od 11. do 13. travnja 2016. na državnom natjecanju iz njemačkog jezika, a nekoliko fotografija koje smo snimili na natjecanju pogledajte na ovom linku

Opatija – Na školskom Natjecanju iz njemačkog jezika, održanom jučer sudjelovali su učenici 15 srednjih škola Primorsko-goranske županije.

gek_natjecanje_2016_njemacki_jezik_1

– Na županijsko natjecanje koje se održalo u Gimnaziji Eugena Kumičića pozvana su. 42 učenika Učenici su se natjecali u tri kategorije u kojima se ispitivalo čitanje i slušanje s razumijevanjem. U I. kategoriji natjecali su se učenici 2. razreda svih tipova srednjih škola koji su njemački jezik učili i u osnovnoj školi. U II. kategoriji natjecali su se učenici 3. i 4. razreda svih tipova srednjih škola koji su također učili njemački u osnovnoj školi. Ovisno o tome jesu li ili ne boravili u zemljama njemačkog govornog područja, učenici su u istoj kategoriji bili podijeljeni na dvije liste. Učenici 3. razreda svih tipova srednjih škola, koji uče njemački jezik kao drugi strani jezik, natjecali su se u III. Kategoriji, poručili su iz GEK-a.

Učenici s najboljim rezultatima sudjelovat će od 11. do 13. travnja 2016. na državnom natjecanju iz njemačkog jezika.

Nekoliko fotografija koje smo snimili na natjecanju pogledajte na ovom linku

gek_natjecanje_2016_njemacki_jezik_2

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!