FOTO: Održano županijsko prvenstvo u ribolovu s obale za juniore, seniore i seniorke @ Ičići, Ika

Svi natjecatelji su zaslužili čestitke, jer su zbog velike vrućine i sunca, lovili po izuzetno teškim uvjetima. U nedjelju 11. lipnja, u lučici 3.maj na Kantridi, održava se natjecanje u kategoriji mlađih seniora u kategoriji do 21 godine u ribolovu s obale. Županijsko prvenstvo će se zaključiti u nedjelju 18. lipnja na Voloskom, prvenstvom u kategorijama iz brodice, seniori i mlađi seniori do 21 godine, kazao je Ivica Škec iz SRD Zubatac. Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku

Opatija – Više od stotinu sudionika raznih kategorija okupila su županijska natjecanja u sportskom ribolovu s obale koji su se proteklog vikenda održali na području Ičića i Ike. Prvog dana lovili su najmlađi – juniori do 16 godina starosti, a nastupilo je 40 sudionika koji su se natjecali na području obalog pojasa od Ičića do Ike.

U pojedinačnoj kategoriji, prva tri mjesta osvojili su redom Tatjana Ećimović (SRD Kostrena), Luka Hajdaraj (SRD Kantrida) i Marino Čaljkušić (ŠRK Lastavica Malinska). U momčadskoj kategoriji slavile su ekipe SRD Kantrida u sastavu Luka Hajdaraj i Teo Hajdaraj kao prvaci, ŠRK Ičići u sastavu Filip Burazer i Dominik Brnčić kao drugoplasirani te ŠRK Lovrata Krk u sastavu Gabriel Bajčić i Dario Šutić kao trećeplasirani.

Na istom području idućeg dana svoje znanje i vještinu odmjerile su 33 najbolje seniorke s područja Primorsko-goranske županije, a najbolje rezultate ostvarili su, redom, Dijana Lukšić (ŠRK Oslić Selce), Matea Šamanić (ŠRK Lastavica Malinska) te Sanja Lotspaich (ŠRK Ičići). U ekipnoj kategoriji najbolje su bile natjecateljice ŠRK Ičići (Sava Dešković i Sanja Lotspaich) iza kojih su se plasirale natjecateljice ŠRK Oslić Selce (Dijana Lukšić i Mirjana Pobor) te ŠRK Preluk (Marina Juretić i Loredana Juretić).

Seniori su lovili na lukobranu ACI marine Ičići, a nastupilo je 38 natjecatelja. Najboljima su se pokazali Krešimir Milić iz ŠRD Kostrena, Muhamed Hajdaraj iz SRD Kantrida te Vlado Naglić iz istog kluba. Momčadski, ekipa SRD Kantrida 2 u sastavu Luka Pejaković i Vlado Naglić osvojila je prvo mjesto, njihovi kolege iz ekipe SRD Kantrida 1 Arsen Radinović i Patrik Toma treće mjesto, a između njih ”stisnula” se na drugoj poziciji ekipa ŠRD Kostrena u sastavu Krešimir Milić i Ivica Dundović.

– Svi natjecatelji su zaslužili čestitke, jer su zbog velike vrućine i sunca, lovili po izuzetno teškim uvjetima. U nedjelju 11. lipnja, u lučici 3.maj na Kantridi, održava se natjecanje u kategoriji mlađih seniora u kategoriji do 21 godine u ribolovu s obale. Županijsko prvenstvo će se zaključiti u nedjelju 18. lipnja na Voloskom, prvenstvom u kategorijama iz brodice, seniori i mlađi seniori do 21 godine, kazao je Ivica Škec iz SRD Zubatac.

Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!