FOTO: Oktanski šušur na Učki, live prijenos na Kreator TV-u @ Veprinac

formula_driver_veprinac_2016

Šušur u Veprincu koji je započeo jučer, svoj vrhunac doživio je jutros kada su vozači krenuli na trening, a gledatelji zauzet što bolje pozicije. Trenutno je na rasporedu druga vožnja, a tijekom natjecanja očekuju nas još tri vožnje. Fotogaleriju s utrke pogledajte na ovom linku

formula_driver_live_2016_intercars_2016_3_01

Veprinac – Prekrasan dan i idealni uvjeti na legendarnoj stazi na Učki dočekali su 120 vozača koji su startali jutros na 3. izdanju utrke Inter cars Učka 2016.

Službeni trening održan je u jutarnjim satima, dok je u 11 sati uslijedilo službeno otvorenje, na kojem je uz organizatore sudjelovao Fernando Kirigin, predsjednik Sportskog saveza grada Opatije i zamjenik gradonačelnik te Robert Antončić predstavnik tvrtke Inter cars, glavnog sponzora utrke.

formula_driver_3_intercars_ucka_2016_mr_01

Šušur u Veprincu koji je započeo jučer, svoj vrhunac doživio je jutros kada su vozači krenuli na trening, a gledatelji zauzet što bolje pozicije. Trenutno je na rasporedu druga vožnja, a tijekom natjecanja očekuju nas još tri vožnje.

– Broj takmičara govori o kvaliteti ove priče koja je rađena sa srcem. Čestitke organizatorima na ovako zanimljivoj manifestaciji. Pozdravio bih sve ljubitelje automotosporta koji su trenutno s nama na prekrasnom Veprincu, rekao je Fernando Kirigin, predsjednik Sportskog saveza grada Opatije i zamjenik gradonačelnika.

formula_driver_live_2016_intercars_2016_5_01

Također, upravo je u tijeku i live prijenos utrke, koja je pripremljena u suradnji s tvrtkom 3t cable i Kreator TV-om.

U petak 22. srpnja u 20:15 Kreator TV će emitirati detaljnu reportažu o ovoj utrci, s izjavama aktera i pregledom svih rezultata, a isti možete pratiti preko slijedećih operatera – MAX TV (429 – Sportski Plus), Max TV HD (51. kanal), B.net (prošireni digitalni), B.net HD, VIP TV (osnovni), Opti TV (osnovni), Amis TV (osnovni), Iskon TV (osnovni, 131. kanal). Realizaciju ovog tehnički zahtjevnog televizijskog prijenosa pomogla je tvrtka 3t Cable, a prijenos će realizirati specijalizirani tv kanal Kreator TV.

Fotogaleriju s utrke pogledajte na ovom linku

formula_driver_live_2016_intercars_2016_4_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić, Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!