FOTO: Olujna kiša prekinula koncert Bijelog dugmeta, organizatori poručili publici da čuva ulaznice @ Opatija

Dotad je koncert trajao oko 45 minuta, a dobro raspoložena publika imala je prilike čuti nekoliko poznatih hitova u izvedbi Islamovića, dok Tifa nije stigao do pozornice jer je ”kiša bila brža”. Organizatori koncerta, agencija Kontakt plus, ispričali su se publici, kazavši da je koncert prekinut zbog više sile. Najavili su i kako će se Goran Bregović i kolege odužiti publici, ali iako zasad ne mogu reći u kojem terminu, pozvali su posjetitelje opatijskog koncerta da čuvaju svoje ulaznice. Kako je izgledala atmosfera na koncertu prije prekida zbog nevremena, pogledajte u velikoj foto-galeriji na ovom linku.

Opatija – Dugoiščekivani koncert grupe Bijelo dugme, na kojem su uz Gorana Bregovića i njegov Orekstar za vjenčanja i sprovode trebali nastupiti i dvojica od trojice pjevača nekadašnjeg jugoslavenskog benda Alen Islamović i Mladen Vojičić-Tifa, u nedjelju navečer na Ljetnoj pozornici prekinulo je olujno nevrijeme koje se kao ”iz kabla” odjednom sručilo na posjetitelje i glazbenike na sceni.

Dotad je koncert trajao oko 45 minuta, a dobro raspoložena publika imala je prilike čuti nekoliko poznatih hitova u izvedbi Islamovića, dok Tifa nije stigao do pozornice jer je ”kiša bila brža”. Organizatori koncerta, agencija Kontakt plus, ispričali su se publici, kazavši da je koncert prekinut zbog više sile. Najavili su i kako će se Goran Bregović i kolege odužiti publici, ali iako zasad ne mogu reći u kojem terminu, pozvali su posjetitelje opatijskog koncerta da čuvaju svoje ulaznice.

– Iskreno nam je žao zbog nemogućnosti nastavka koncerta i uživanja u dobroj atmosferi i svima poznatim hitovima legendarne grupe Bijelo dugme, čiji su članovi i sami izjavili da u svojih oko 45 godina karijere nikada nisu doživjeli ovako olujno nevrijeme. Goran Bregović i Bijelo dugme će se odužiti svojoj publici koja ih vjerno prati već desetljećima, no obzirom na prethodno isplanirani raspored i obveze, u ovom trenutku ne možemo reći točan termin, ali o istom ćemo Vas svakako na vrijeme obavijestiti, te molimo sve posjetitelje da sačuvaju kupljene ulaznice. Bez obzira na sve, kao ljudi moramo reći da smo sretni i zahvalni da nije bilo veće materijalne štete i ozlijeđenih osoba. Još jednom, iskreno nam je žao zbog sinoćnjeg nevremena, no to je jednostavno bila viša sila, kazali su iz agencije Kontakt plus.

Kako je izgledala atmosfera na koncertu prije prekida zbog nevremena, pogledajte u velikoj foto-galeriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!