FOTO: Opatija pleše na manifestaciji Summer Sensual Days

Kako je protekla jedna od brojnih radionica na otvorenom provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Opatija – Plesači i plesni entuzijasti iz cijelog svijeta okupili su se u Opatiji na festivalu Summer Sensual Days. Nekoliko stotina plesača iz cijelog svijeta, 8 internacionalnih DJa i 20 plesnih instruktora akteri su ovogodišnjeg prvog internacionalnog festivala u Opatiji.

Plesne radionice uz ponajbolje svjetske instruktore i cijelo noćni plesni partiji na nekoliko plesnih podija u Centru Gervais, show nastupi te plesni punktovi u gradu okupili su ljubitelje plesa.
Festival Summer Sensual Days Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos te uz partnere Brugal i Julius Meinl proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već 7. godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji. Tijekom godina festival Summer Sensual Days narastao je sa 200 na nekoliko tisuća polaznika koji u potrazi za novim plesnim avanturama svake godine borave jedan do dva tjedna u Rovinju. Summer Sensual Days Opatija osmišljen je kao nadogradnja i uvertira već postojećem programu u Rovinju, a svojom će jedinstvenom energijom svakako obogatiti ljetni program u Opatiji.

Kako je protekla jedna od brojnih radionica na otvorenom provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!