FOTO Opatija se poigrala s drugoligašem

Opatija dolazi u vodstvo nakon što je Weitzer jeftino prodao loptu, a Ugrina izvrsno podvalio loptu Flegi koji hladnokrvno gađa u kut za 1:0.

Rijeka – Opatija se poigrala s budućim drugoligašem Orijentom u posljednjem kolu 3 HNL Zapad. Već u prvoj minuti Monjac puca uz samu vratnicu. I to je bilo sve od Orijenta sve do zadnjih deset minuta prvog dijela, kada je Orijent uzeo inicijativu.

Opatija dolazi u vodstvo nakon što je Weitzer jeftino prodao loptu, a Ugrina izvrsno podvalio loptu Flegi koji hladnokrvno gađa u kut za 1:0.

Opatija je imala još tri šanse nakon centaršuteva. Plus najveća prilika, Pejanovićeva stativa. Ugrina je dominantan na terenu. Orijent ima najveću šansu kada Iličić puca iz blizine, a Iveša skida jedan na jedan.

U drugom dijelu Orijent opasno prijeti. Čini se da je samo pitanje kada će Orijent poravnati. No, tada ulazi Šolić i sve se okreće. Ulaskom Šolića u trenutku kada je Opatija tonula, odlučio je utakmicu. U izvrsnoj akciji Šolić pronalazi Lazića koji lijepo proigrava Bogolina. Napadač Opatije “lomi kralježnicu” braniču gostiju. Oštra lopta i Ugrina posprema za 2:0. Nakon pet minuta Pejanović petom gađa za 3:0. Do kraja Opatija i Orijent imaju po jednu šansu. U redovima Opatije svakako valja istaknuti sigurnog Ivešu koji je u nekoliko navrata spašavao Opatijce.

Opatija – Orijent 3:0 (1:0).
Stadion Kantrida.
Gledatelja: 500.
Strijelci: 1:0 Flego (8.), 2:0 Ugrina (62.), 3:0 Pejanović (67.)
Žuti kartoni: Petanjek, Rexhepi (Opatija), Jergović, Fatić, Weitzer (Orijent)

OPATIJA: Iveša, J. Rudan, Bertoša, Petanjek, Jukičić, Šegon (od 73. Rexhepi), Lazić, Bogolin, Flego (od 60. Šolić), Pejanović (od 68. T. Rudan), Ugrina
ORIJENT: Herman, Travaglia, Jergović, Andrić (od 65. Hasičić), Tadejević, Mohorovičić, Weitzer, Fatić, Fumić (od 80. Leskur), Iličić (od 48. Gerc), Monjac

Opatija Se Poigrala S Drugoligašem

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net