FOTO Opatija slavila protiv Dugopolja s igračem manje, Orijent prepustio tri boda gostima iz Solina

Opatija je na Kantridi slavila protiv Dugopolja, usprkos situaciji s koronavirusom zbog koje im je bilo teško sastaviti početnu ekipu. Orijent se pokazao kao „dobar domaćin“ Solinu.

Rijeka – Dva kvarnerska drugoligaša, točnije sušački Orijent 1919 i opatijski NK Opatija, danas su u isto vrijeme igrali novo prvenstveno kolo na domaćim terenima, sa suprotnim ishodom.

Opatija je na Kantridi slavila protiv Dugopolja, usprkos situaciji s koronavirusom zbog koje im je bilo teško sastaviti početnu ekipu. Ipak, zdravstveni problemi nisu utjecali na borbenost Opatijaca koji su još jednom pokazali da su opravdano u vrhu Druge HNL.

Sva akcija dogodila se u drugom poluvremenu. Prvo je u 47. minuti Bogolin doveo domaćine u vodstvo. Pred sam kraj, u 82. minuti, izjednačio je Bušaj, da bi Bjelanović pogotkom u sudačkoj nadoknadi ostavio sva tri boda na Kantridi. Posebno vrijedi napomenuti da je u tom trenutku Opatija imala igrača manje.

Orijent se pokazao kao „dobar domaćin“ Solinu, koji je u svega par akcija tijekom drugog dijela s dva gola riješio pitanje pobjednika. Konačni rezultat bio je 0:2.

Opatija Slavila Protiv Dugopolja S Igračem Manje, Orijent Prepustio Tri Boda Gostima Iz Solina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!