FOTO: Opatijci dočekali Novu 2015. uz disco ritmove na Ljetnoj, Maja Šuput rasplesala prepuni Royal

Disco na Ljetnoj

Disco na Ljetnoj

Maja Šuput rasplesala je rasprodanu dvoranu hotela Royal, a DJ Alex Ivanov zabavljao je vrućim elektro ritmovima goste kavane Continental. U Galiji je goste zabavljao DJ Alen G i vesela voditeljica, dok su kafići na mrkatu u vrlo skromnom broju okupili one željene ležernijeg provoda uz domaće hitove. Dvije velike fotogalerije s dočeka u Opatiji pogledajte u nastavku teksta…

Maja Šuput

Maja Šuput

Opatija – Iako je bilo najavljeno ekstremno hladno vrijeme, ugodnih 3 celzića grijalo je Opatijce i njihove goste na sinoćnjem dočeku Nove 2015. godine. Kuhano vino, rakije i ostali ‘derivati’ za zagrijavanje tijela bili su glavno pogonsko gorivo posjetitelja i gostiju Opatije koji su odlučili provesti najluđu noć na otvorenom.

U ‘groznici novogodišnje večeri’ ispunjenom hitovima ludih sedamdesetih i osamdesetih godina grijali su posjetitelje Ljetne pozornice, a vrući disco-ritmovi koje su puštali DJ Luca Montecchi i DJ Šajeta, rasplesali su Opatijce i goste natiskane ispod najveće disko kugle ikad postavljene na otvorenom prostoru, dok je spektakularni vatromet, točno u ponoć, razveselio je sve prisutne.

Oni zimogrozniji tražili su zabavu u zatvorenim prostorima, a u kafićima od Mrkata pa do mula zabavljalo se do ranih jutarnjih sati.

DJ Luca Montecchi i DJ Šajeta

DJ Luca Montecchi i DJ Šajeta

Tako su Milenij hoteli pripremili dva različita programa. Maja Šuput rasplesala je rasprodanu dvoranu hotela Royal, a DJ Alex Ivanov zabavljao je vrućim elektro ritmovima goste kavane Continental. U Galiji je goste zabavljao DJ Alen G i vesela voditeljica, dok su kafići na mrkatu u vrlo skromnom broju okupili one željene ležernijeg provoda uz domaće hitove.

Podsjetimo, feštanje se nastavlja tradicionalnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner, danas, točno u 12 sati. Naime, navedenom zdravicom Opatija će svojim gostima zaželjeti sretnu Novu godinu i zahvaliti im što su upravo ovaj grad izabrali za doček 2015. godine. Novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima Kraljice Jadrana uputit će i Opatijski kukali, na svoj već poznat način – u 13 sati okupit će se na plaži Slatina, službeno otvoriti sezonu kupanja te iz morskih valova ispred kipa Djevojke s galebom nazdraviti Novoj godini.

FOTOGALERIJE:
Groznica novogodišnje večeri na Ljetnoj pozornici @ Opatija – link

Doček Nove 2015. godine u Milenij hotelima uz Maju Šuput – link

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!