FOTO: Opatijci i njihovi gosti uz Koktelse i klapu Nevera dočekali Novu 2014. godinu!

Koktelsi

Koktelsi

No, osim Ljetne pozornice i većina ‘opstalih’ opatijskih kafića bila je krcata. Hemingway bar, Galija, Maxi, Mimoza samo su neki od kafića u kojima je slavlje trajalo do zore. Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku i još jednom sve najbolje u Novoj godini.

Opatija – Tulumarili su noćas Opatijci i njihovi gosti, pristigli iz raznih krajeva Istarske i Primorsko-goranske županije, na ispraćaju Stare i dočeku Nove, 2104. godine.

Klapa Nevera

Klapa Nevera

Kolone automobila, parkiranih na pločnicima, trotoarima i raznim drugim mjestima te ‘rijeke pješaka’ vratili su Opatiji živost, koju pamtimo iz najboljih dana opatijskog noćnog života. Većini njih krajnji cilj bila je Ljetna pozornica, na kojoj su publiku zabavljali Koktelsi i klapa Nevera. Red domaćih, red pop i rock hitova, zatim autorske pjesme spomenutih izvođača savršeno su se uklopile u veselje koje je vladalo na Ljetnoj. Odbrojavanje posljednjih sekundi do Nove 2014. donijelo je i spektakularan vatromet, a uz čestitke i pozdrave druženje je nastavljeno do kasno u noć. Ni oni najmlađi nisu ostali zakinuti za zabavu, a klizalište ‘na metar do mora’ bilo je idealno za dočekat Novu, aktivno i na ledu.

No, osim Ljetne pozornice i većina ‘opstalih’ opatijskih kafića bila je krcata. Hemingway bar, Galija, Maxi, Mimoza samo su neki od kafića u kojima je slavlje trajalo do zore.

Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Publika na Ljetnoj...

Publika na Ljetnoj…

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!