FOTO: Opatijci pokazali veliko srce

pruzimo_ruke_opatija_2011-1…veliku fotogaleriju s 42 fotografije pogledajte klikom na ovaj link
…osim nastupa brojnih legendi domaće zabavne glazbe, koncert je ostao obilježen i povratkom Nevie Rigutto te Salpinim rođendanom…

Opatija – Prepuna Ljetna pozornica dokazala je da opatijska publika ima veliko srce, kada je u pitanju pomoć sugrađanima. Veliko srce imali su svi izvođači koju su se odazvali, nastupili i oduševili sve prisutne na Ljetnoj pozornici, na nedavno održanom humanitarnom koncertu, ‘Pružimo ruke za ljubav’, opatijske Udruge osoba s invaliditetom.
Nakon prošlogodišnje premijere na Maloj ljetnoj pozornici, ove godine velika scena pokazala se je kao pun pogodak, obzirom da će sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za ovaj koncert biti utrošena na pomoć svim osobama s invaliditetom s područja Grada Opatije kojima je ona potrebna, a odluka o njihovoj preraspodjeli donijet će se u suradnji s Centrom za socijalnu skrb.
pruzimo_ruke_opatija_2011-3
– Ne znam što da kažem, ostavili ste me bez teksta. Kaže se da kada Bog zatvori vrata, ostavi prozor otvoren, obzirom da nismo znali hoćemo li ove godine uspjeti organizirati koncert, no ”prozor” se ovaj put pokazao kao odlično rješenje. Zahvaljujem se od srca svima koji ste došli i vidimo se opet 4. kolovoza iduće godine, kazala je Đurđica Pažin, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Grada Opatije.
Osim nastupa brojnih legendi domaće zabavne glazbe, koncert je ostao obilježen i povratkom Nevie Rigutto te Salpinim rođendanom. Publiku je za ovu prigodu počastio Salpa, i to premijernom izvedbom nove pjesme ‘Moja avantura ovoga ljeta’, dok je Nevia, u duetu s Davidom Dezsöom, otpjevala ”Primorski refren” Ive Robića.
Osim već spomenutih izvođača, za opatijsku udrugu pjevali su: Mirjana Bobuš, Vesna Nežić Ružić, Voljen Grbac, Vivien Galletta, Duško Jeličić – Dule, Katja Budimčić, Alen Polić & Kaljina, Leonora Surian, Sabrina Hebiri, Opatijski Suveniri, Ivana Marčelja, Ivan Bošnjak, Ronald Brauss, Željka Brdar, Klaudio Gizdulić, Maria Iveković, Mihalj Ivković, Benjamin Klanjac, Antonio Krištofrić, Klapa ”Kamelija“, Edi Lazarić, Matea Matić, Opatijske mažoretkinje, Sara Puhar, Slavko Sekulić, Francesco Squarcia, Daniel Šimek, Zbor ”60+“, Goranka i Marin Tuhtan, Klapa ”Volosko“ i Zbor ”Maestral“.
Veliku fotogaleriju s 42 fotografije pogledajte klikom na ovaj link

Liburnija.net: Koncert 'Pružimo ruke za ljubav' @ Ljetna pozornica

Liburnija.net: Koncert 'Pružimo ruke za ljubav' @ Ljetna pozornica


Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!