FOTO: Opatijska policija obilježila je svoj dan prigodnim programom @ Opatija

Delegacija PP Opatija predvođena načelnikom mr.sc. Damirom Brnasom u jutarnjim satima položila je vijenac i zapalila svijeće kod spomenika Poginulih Hrvatskih branitelja čime je i započelo ovogodišnje obilježavanja Dana policije. Što je sve zabilježio naš fotoreporter provjerite na ovom linku

Opatija – Policijski automobili, motori te oprema kojom se služe kriminalisti bili su jučer u fokusu brojnih mališana koji su u sklopu Dana policije posjetili izložbu na opatijskom šetalištu Slatina te obišli prostorije policijske postaje gdje su se upoznali s njezinim ustrojem i radom.

Tradicionalno, najveći interes vladao je za ulazak i sjedenje u ‘marici’ dok je davanje prvog otiska prsta izazvala oduševljenje prisutnih mališana pristiglih s kompletnog područja Liburnije, ali i šire.

Domaćini iz Policijske postaje Opatija, za ovu priliku pojačani s nekoliko kolega iz interventne jedinice strpljivo su odgovarali na pitanja mališana, ali i starijih prolaznika koji su došli provjeriti stanje negativnih bodova iz prometnih prekršaja.

Također, delegacija PP Opatija predvođena načelnikom mr.sc. Damirom Brnasom u jutarnjim satima položila je vijenac i zapalila svijeće kod spomenika Poginulih Hrvatskih branitelja čime je i započelo ovogodišnje obilježavanja Dana policije.

Veliku fotogaleriju s jučerašnjeg obilježavanja pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!