FOTO: Opatijska policija proslavila je svoj dan prigodnim programom @ Opatija

dan_sv_mihovila_dan_policije_opatija_izlozba_pokazna_vjezba_pas_2016_4_01

Delegacija PP Opatija predvođena načelnikom mr.sc. Damirom Brnasom u jutarnjim satima položila je vijenac i zapalila svijeće kod spomenika Poginulih Hrvatskih branitelja čime je i započelo ovogodišnje obilježavanja Dana policije. Veliku fotogaleriju s jučerašnjeg obilježavanja pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Dan policije 2016 polaganje vi

Opatija – Policijski automobili, motori, oprema kojom se služe kriminalisti te pokazna vježba s policijskim psom bili su jučer u fokusu brojnih mališana koji su u sklopu Dana policije posjetili izložbu na opatijskom šetalištu Slatina te obišli prostorije policijske postaje gdje su se upoznali s njezinim ustrojem i radom.

Tradicionalno, najveći interes vladao je za ulazak i sjedenje u ‘marici’, davanje otisaka prstiju te vrlo atraktivna pokazna vježba s policijskim psom koja je izazvala oduševljenje prisutnih mališana pristiglih s kompletnog područja Liburnije, ali i šire, obzirom da su osnovnoškolci sa Srdoča prilikom posjeta Opatiji iskoristili priliku i pridružili se obilježavanju Dana policije.

dan_sv_mihovila_dan_policije_opatija_izlozba_pokazna_vjezba_pas_2016_5_01

Domaćini iz Policijske postaje Opatija, za ovu priliku pojačani s nekoliko kolega iz interventne jedinice strpljivo su odgovarali na pitanja mališana, ali i starijih prolaznika koji su došli provjeriti stanje negativnih bodova iz prometnih prekršaja.

Također, delegacija PP Opatija predvođena načelnikom mr.sc. Damirom Brnasom u jutarnjim satima položila je vijenac i zapalila svijeće kod spomenika Poginulih Hrvatskih branitelja čime je i započelo ovogodišnje obilježavanja Dana policije.

Veliku fotogaleriju s jučerašnjeg obilježavanja pogledajte na ovom linku

dan_sv_mihovila_dan_policije_opatija_izlozba_pokazna_vjezba_pas_2016_8_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net