FOTO: Opatijska premijera predstave ‘Bjutiful Merika’ oduševila krcat auditorij ville Antonio

8 mart medunarodni dan zena bjutifl merika opatija (2)

U predstavi glume Danijela Lipić, Marijana Kalčić, Nina Dukić, Dean Maslić, Sali Slavić Stupac, Barbara Sokačić Dukić i Kristina Stupac, a režiju uz glumce potpisuje Alfred Šaina. Nekoliko fotografija s predstave možete pogledati na ovom linku

8 mart medunarodni dan zena bjutifl merika opatija (1)

Opatija – Posljednja predstava iz ‘kozje trilogije’ pod nazivom ‘Bjutiful Merika’ premijerno je izvedena pred opatijskom publikom. Naime, predstava je održana prekjučer u prepunoj dvorani Ville Antonio povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, a opatijsku premijeru organizirale su članice Foruma žena SDP-a.

– Oduševljeni smo posjetom, ali iskreno, i očekivali smo ovoliki broj gledatelja. Ovo je očit dokaz, da se ljudima dopada ovo što radimo, ali i da nam se publika konstantno povećava što nas izuzetno veseli. Svi komentari koje smo čuli po završetku predstave bili su izuzetno pozitivni, što nam je ujedno i poticaj za daljnji rad, kazala je Marijana Kalčić, u ime dramske sekcije Udruge Domoljub 1909.

8 mart medunarodni dan zena bjutifl merika opatija (3)

U predstavi glume Danijela Lipić, Marijana Kalčić, Nina Dukić, Dean Maslić, Sali Slavić Stupac, Barbara Sokačić Dukić i Kristina Stupac, a režiju uz glumce potpisuje Alfred Šaina.

Podsjetimo, ‘kozja trilogija’ počela je predstavom ‘V Rukavac ni po kozu’, zatim je predstavljena ‘Koze diši prč’, a zaokružena je uratkom ‘Bjutiful Merika’.

Nekoliko fotografija s predstave možete pogledati na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!