FOTO: Opatijske i crikveničke mažoretkinje nastupile u sklopu Ledene čarolije @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Festival Opatija, Ma

Na pozornici uz klizalište nastupile su u kategorijama seniorki, juniorki, kadetkinja i predškolskog uzrasta demonstrirajući zavidne vještine skladnog pokreta mažoret štapom uz ritmove poznatih koračnica u starijim i simpatično baratanje pomponima u mlađim kategorijama. Fotogaleriju s Ljetne pozornice pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Festival Opatija, Ma

Opatija – Nakon mnogobrojnih događanja na ovogodišnjoj Ledenoj čaroliji, koncerata, DJ večeri, nastupa klape, dočeka Svetog Nikole i Nove godine, kreativnih radionica, na red su došle mažoretkinje grada Opatije.

Osvajačice mnogobrojnih priznanja i nagrada kako na domaćim, tako i na međunarodnim smotrama nastupile su sinoć za posjetitelje Ledene čarolije na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Od mnogobrojnih uspjeha Opatijke su osobito ponosne na svježa odličja s 13. Merry Majorette Eurokupa koji se u kolovozu održao u Siofoku u Mađarskoj – zlato u kategoriji tradicionalne koreografije te broncu u kategoriji flag. Na pozornici uz klizalište nastupile su u kategorijama seniorki, juniorki, kadetkinja i predškolskog uzrasta demonstrirajući zavidne vještine skladnog pokreta mažoret štapom uz ritmove poznatih koračnica u starijim i simpatično baratanje pomponima u mlađim kategorijama.

Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Festival Opatija, Ma

– Osim opatijskih, kao gošće domaćinima nastupile su i mažoretkinje iz Crikvenice, također osvajačice brojnih odličja na domaćim i mediteranskim susretima. Za sve one koji su propustili sinoćnju izvedbu dobra je vijest da će mažoretkinje na Ledenoj čaroliji nastupiti i za sedam dana u isto vrijeme, a za sve posjetitelje najavljujemo još jedan bogati vikend pun događanja koji će već u petak započeti s DJ večeri, istaknuo je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Fotogaleriju s Ljetne pozornice pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!