FOTO: Opatijski Kukali i Piciginaši igrali humanitarni picigin za malog Maura Baraka

Humanitarni picigin okupio je šest ekipa – Honey Bunny, Opatijski Kukali i Piciginaši, Reful, Lista za Rijeku, Pajol i Kekovi Kamovi. Nekoliko fotografija s piciginaškog druženja pogledajte na ovom linku

Rijeka – Na riječkom Sablićevu jučer je održan 1. Humanitarni turnir u piciginu. Kombinacija zabave i humanosti još se jednom pokazala kao dobitna formula za uspjeh ove inicijative koja bi mogla postati tradicionalna. Pod komandnom palicom Sandija Basića, iskusnog organizatora različitih humanitarnih događaja i medijskim pokroviteljstvom portala Rijeka Danas, okupilo se šest ekipa – Honey Bunny, Opatijski Kukali i Piciginaši, Reful, Lista za Rijeku, Pajol i Kekovi Kamovi.

Strog, ali pravedan tročlani žiri ekipe je ocjenjivao po kriterijima zalaganja, atraktivnosti igre i simpatičnosti. Za nagrade se pobrinuo beach bar Kamov, a sav prihod od kotizacija ide za liječenje Maura Baraka kojeg u rujnu očekuje operacija u Beču. Iz MNK Refula su mu poklonili nogometnu loptu uz poruku da ga iza operacije očekuje mjesto u njihovoj ekipi. Humana Rijeka se još jednom iskazala, troškovi operacije su visoki, HZZO ih ne pokriva i roditeljima je dobrodošla svaka kuna u tu svrhu.

Svi koji želite pomoći, a niste mogli biti s nama na Sablićevu, možete to još uvijek učiniti:
MAURO BARAK
GUŠĆ 54B
51000 RIJEKA
OIB: 96426986995
Jedinstvena identifikacijska oznaka u svrhu nacionalnog plaćanja – broj računa: HR33 2500 0093 1065 6404 9
Jedinstvena identifikacijska oznaka u svrhu prekograničnog i međunarodnog plaćanja – IBAN: HR33 2500 0093 1065 6404 9

Nekoliko fotografija s piciginaškog druženja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!