FOTO: Opatijski kukali iz morskih valova odaslali svoju čestitku i otvorili sezonu kupanja @ Opatija

Kukali su jučer zaplivali u svom prepoznatljivom ”novogodišnjem outfitu” u kojem su poznatim tradicionalnim kupaćim kostimima dodali i – kapice Djeda Božićnjaka, zaigrali picigin i dobro se zabavili.

Opatija – Temperature zraka i vode bile su izjednačene prilikom jučerašnjeg prvog (n)ovogodišnjeg ”kupanjca” Opatijskih kukala, društva koje već petnaest godina tradicionalno na Novu godinu otvara sezonu kupanja u Opatiji.

Ono što je bila ugodna zimska temperatura zraka, oko 11 Celzijevih stupnjeva, u moru i nije pružalo osobitu toplinu, no to nije smetalo dvadesetak Kukala – ovog puta u proširenom sastavu u kojem su se nalazila jedna dama te jedno dijete – da brojnim građanima okupljenima uz ogradu obalnog šetališta pošalju svoju neobičnu novogodišnju čestitku iz morskih valova.

Kukali su jučer zaplivali u svom prepoznatljivom ”novogodišnjem outfitu” u kojem su poznatim tradicionalnim kupaćim kostimima dodali i – kapice Djeda Božićnjaka, zaigrali picigin i dobro se zabavili. Sve to snimio je naš fotoreporter, a njegove impresije pogledajte u priloženoj fotogaleriji…

Opatijski Kukali Iz Morskih Valova Odaslali Svoju čestitku I Otvorili Sezonu Kupanja @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!