FOTO: Opatijski planinari volontirali na uređenju Planinarskog doma “Poklon”

radna_akcija_poklon_2013 (5)

Osobito treba pohvaliti predan rad svih sudionika koji su, dajući svoj maksimum, pridonijeli tome da je napravljeno mnogo više negoli se u početku i zamislilo. Kako je protekla akcija provjerite u foto-galeriji u nastavku teksta.

Poklon – Proteklog je vikenda Planinarsko društvo “Opatija” organiziralo radnu akciju koja se ticala uređenja Planinarskog doma “Poklon”. Članovi Društva odazvali su se u značajnom broju: sudjelovalo je čak trideset i dvoje članova i prijatelja PD-a ”Opatija“, od čega sedmero djece i mladih.

– Osobito smo ponosni na ovakav odaziv naših članova, a pogotovo s obzirom na činjenicu da smo na radnu akciju pozvali sve naše članove i prijatelje samo nekoliko dana ranije, istaknula je predsjednica Društva Mirjana Brumnjak te naglasila da je napravljen izuzetno velik posao budući da su se ne samo ispilila sva prikupljena drva za sljedeću zimu i adekvatno pohranila u drvarnicu, već je očišćen i tavan Doma te uređena okućnica, koja je sad osvježena novim cvijećem.

Osobito treba pohvaliti predan rad svih sudionika koji su, dajući svoj maksimum, pridonijeli tome da je napravljeno mnogo više negoli se u početku i zamislilo.

– Posebno nas veseli odaziv naših najmlađih, koji su budućnost ovog Društva, a kroz ovakve oblike zajedničkog rada ostvarujemo najbolje šanse da prenesemo na njih onu ljubav koja i nas gura da ulažemo energiju u razvoj Društva i općenito poticanje planinarske kulture”, dodao je tajnik Društva Igor Eterović.

Druženje kroz radne sadržaje nastavljeno je na zajedničkom ručku u Planinarskom domu “Poklon”, tijekom kojega su se izmjenjivali dojmovi, rezimiralo učinjeno, planirale nove aktivnosti, ali i zacrtavale neke nove radne akcije.

[nggallery id=802]

Ivana Eterović / Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net