FOTO Općinski hol i Likovnu poneštricu krase dvije zanimljive izložbe @ Matulji

Vrijedi dodati da je nedavno bila postavljena izložba fotografija Dječjeg vrtića Matulji, koja je bila svojevrsna uvertira u završni program kojim matuljski vrtić obilježava svoje velike jubileje. Veliku fotogaleriju s otvorenja izložbi pogledajte u nastavku teksta…

Božena Bubonja Kalebić

Matulji – Dvije zanimljive izložbe keramike otvorene su prošlog tjedna u Matuljima. Večer u znaku keramike počela je u Holu općine Matulji, izložbom Likovne udruge Interinova Matulji pod nazivom „Sjaj Božića“. Pola sata kasnije ljubitelji likovne umjetnosti imali su prilike pogledati otvorenje izložbe umjetničke keramike ‘Cvjetne esencije’ autorice Božene Bubonje Kalebić, koja se može pogledati do 20. prosinca u Likovnoj poneštrici.

Također, vrijedi dodati da je nedavno bila postavljena izložba fotografija Dječjeg vrtića Matulji, koja je bila svojevrsna uvertira u završni program kojim matuljski vrtić obilježava svoje velike jubileje.

Podsjetimo, u utorak, 18. prosinca u 18:30 sati u Školskoj sportskoj dvorani u Matuljima Dječji vrtić Matulji poziva sve ljude dobre volje na božićno druženje i promociju CD-a „Vrtić u srcu“. Sve pjesme, njih trinaest, autorsko su djelo odgojiteljice Marize Kralj nastale tijekom njezinog rada u Dječjem vrtiću Matulji.

Izložba fotografija DV Matulji

– Aranžman za sve pjesme napravio je gosp. Aleksandar Valenčić. U programu sudjeluju: zbor sastavljen od sedmero djece 1. razreda OŠ „A. Mohorovičić“ i jedne vrtićarke (voditeljica Mariza Kralj); djeca članovi igraonica na čakavštini „Breški orepci“ i Matujski gardelini“ – (voditeljice Dajana Kalčić i Ingrid Jurdana); djeca polaznici skupina za rano učenje stranog jezika talijanskog i engleskog ( odgojiteljice Ana Kučić, Manuela Milessa Borković, Ivana Pauletić i Andrea Kos) kao i djelatnici vrtića.Ovom svečanošću vrtićari zaključuju 2018. godinu – godinu proslave velikih jubileja DV Matulji i to 40 godina vrtića u novoj zgradi u Matuljima; 45 godina vrtića u Brešcima, Munama, Brgudu i Rukavcu i 50 godina vrtića u Rupi –Lipi i Jušićima, najavila je Jelena Stepić, ravnateljica Dječjeg vrtića Matulji na nedavno održanoj tiskovnoj konferenciji.

Općinski Hol I Likovnu Poneštricu Krase Dvije Zanimljive Izložbe @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net