FOTO: Oproštaj od gospodarski prijelomne godine – Održano druženje općinara i poduzetnika @ Matulji

prijem_gospodarstvenika_matulji_2015_1

Deset najboljih po ”punjenju proračuna” su Alpron, Commercial Multi Development d.o.o., Havyard Design & Engineering Rijeka d.o.o., Izoforma paneli, Komunalac Jurdani, Novodent, Petar Pan, PivkaSpecijalna bolnica dr. Nemec i Termag.

prijem_gospodarstvenika_matulji_2015

Matulji – Tradicionalno druženje čelnika matuljske općinske vlasti s predstavnicima sve snažnijeg – barem ako je suditi prema rastu prihoda od poreza na dohodak – matuljskog gospodarstva održano je u utorak navečer u restoranu Kinkela u Bregima.

Već prema običaju, okupio se velik broj uzvanika s obje strane – Općinu su uz načelnika Marija Ćikovića predstavljali zamjenici Eni Šebalj i Alen Ružić, predsjednik Općinskog vijeća Slobodan Juračić, kao i dobar dio vijećnika, dok su sa strane gospodarstva nazočni bili oni najuspješniji gospodarstvenici, ali i mali poduzetnici i obrtnici koji su pokretači svake ekonomije, pa i one lokalne.

prijem_gospodarstvenika_matulji_2015_2

Ugodno druženje u dobrom društvu bilo je i prilika da se ”pretresu” aktualne teme, ali i da se posveti vrijeme svim događanjima koja su obilježila godinu na izmaku, s posebnim osvrtom na problematiku bitnu za razvoj gospodarstva.

Tom prilikom načelnik Mario Ćiković istaknuo je i deset poduzetnika koji su svojim proračunskim davanjima najviše doprinijeli punjenju općinskog proračuna – tvrtke Alpron, Commercial Multi Development d.o.o., Havyard Design & Engineering Rijeka d.o.o., Izoforma paneli, Komunalac Jurdani, Novodent, Petar Pan, Pivka, Specijalna bolnica dr. Nemec i Termag.

Veliku fotogaleriju s druženja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!