FOTO Otvoren 2. Kvarner Wine Fest – Petstotinjak etiketa vina i popratni program ispunili centar Gervais

Kako je prtekao prvi dan drugog izdanja Kvarner Wine Festa pogledajte na nekoliko fotografija u nastavku…

Opatija – U Centru Gervais danas je otvoren 2. Kvarner Wine Fest na kojem se predstavlja petstotinjak etiketa vina od strane čak 70 izlagača iz svih država regije, a KWF će promociju autohtonih regionalnih i nacionalnih proizvoda nastaviti i sutra.

Povrh degustacija izvrsnih vina, na festivalu se mogu pogledati odnosno kušati i razne zanimljive ‘kombinacije’ s vinom. Tako je danas održana degustacija u suradnji s Croatian Choco Conceptom koji već više godina surađuje s nekoliko vrhunskih hrvatskih vinara te za njih izrađuju razne čokoladne praline i ostale čokoladne proizvode punjene upravo njihovim vinima. Degustaciju je vodila osnivačica Croatian Choco Concepta Marina Prijatelj, a sudjelovanje za sve posjetitelje bilo je besplatno.

Od degustacija u subotu nema sumnje kako će vrlo veliki interes privući “Vino i vruja”. Radi se o višegodišnjem projektu udruge Ikarski barkajoli koji na dno mora na Opatijskoj rivijeri polažu stotine butelja više vrhunskih hrvatskih vinara, a zahvaljujući stalnoj vruji dolazi do znatno drukčijeg sazrijevanja vina. Degustaciju vina koja su odležala na dnu mora godinu dana vodit će Vjekoslav Zahej i iskusni hrvatski sommelier dr. Krešimir Mikinac. Sudjelovanje i u ovoj degustaciji je za sve posjetitelje besplatno.

Ulaznice za festival koje uključuju degustaciju mogu se kupiti na ulazu u Centar Gervais po cijeni od 70 kn, a svaki posjetitelj za jednu kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti još jednu gratis. Festival će i sutra biti otvoren od 13 do 20 sati.

Otvoren 2. Kvarner Wine Fest – Petstotinjak Etiketa Vina I Popratni Program Ispunili Centar Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

error: Content is protected !!