FOTO Otvoren 6. Exclusive Auto Moto Show – Brojne premijere i prestižni modeli vrijedni milijune pod krovom centra Zamet

Za sportske poslastice niza proizvođača zadužena je Udruga Auto staza Grobnik koja je izložila Hondu NSX, KTM, Ferrari, Bentley kao i prestižne i rijetke modele Porschea: GT2 i GT3RS, čija se vrijednost mjeri u milijunskim iznosima. Fotogaleriju s otvorenja pogledajte na ovom linku

Rijeka – Jedan od najznačajnijih događanja u auto – moto svijetu, riječki Exclusive Auto Moto Show jučer se posjetiteljima predstavio u svojem šestom izdanju. Već prvoga dana sajma Riječani su pokazali kako Exclusive Auto Moto Show uživa njihov interes, ali i interes izlagača koji su u dvorani Centra Zamet i na Trgu riječkih olimpijaca ponudili ono najbolje od trenutne ponude auto kuća koje djeluju na našem području.

Honda je premijerno predstavila SUV modele CR-V i redizajnirani HR-V, Volvo V60, ali i auto godine XC40, XC60, V40 te S90, Mitsubishi izlaže L200 pick up, urbani SUV ASX kao i premijeru Eclipse Crossa i Outlander hibrida. Sjajna je i postava BMW-a – 318d Silver 25 te crossover serija: BMW X1 sDrive18d Edition 25, X2, X3, X4. Također je izložen i MINI Countryman sport kao i niz najnovijih motocikala. Suzuki je predstavio redizajniranu Vitaru, dok je Mercedes predstavio A klasu, novu C klasu, E coupe te GLC. Novosti su pripremili i francuski proizvođači – Citroen, Peugeot te Renault i pridruženi mu Dacia te Nissan i Toyota. No, pažnju su podjednako plijenili noviteti, ali i neka ekskluzivna vozila.

Za sportske poslastice niza proizvođača zadužena je Udruga Auto staza Grobnik koja je izložila Hondu NSX, KTM, Ferrari, Bentley kao i prestižne i rijetke modele Porschea: GT2 i GT3RS, čija se vrijednost mjeri u milijunskim iznosima.

Također, ne manje atraktivna informacija tiče se i nagrade koju mogu osvojiti posjetitelji EAMSA i čitatelji Novog lista. Naime, organizirana je velika nagradna igra u kojoj se može osvojiti atraktivni Hondin motocikl Monkey 125.

Treba naglasiti i kako je nakon uspješnih prošlogodišnjih izdanja 6. EAMS, važnost ovakvog okupljanja poduzetnika iz auto – moto industrije, te bogate ponude za građanstvo prepoznao je i Grad Rijeka koji je pokrovitelj manifestacije. Radno vrijeme sajma je petak, subotu i nedjelju (14., 15. i 16. rujna) od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan.

Fotogaleriju s otvorenja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!