U oku kamere: Otvoren fitness centar Absoluts sport @ Opatija

fitness_absoluts_sport_opatija (1)

Power plate, pilates, zumba, yoga, step aerobic, tae bo, body workout, hi-lo aerobic, vježbanje kritičnih zona, conditioning, men mix, trx, zumba, vježbe za trudnice samo su dio ponude novootvorenog fitness centra Absoluts sport smještenog u sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Cjenik

Cjenik

Opatija – Fitness i aerobic centar ‘Absolutus sport’ smješten na dva kata opatijske sportske dvorane ‘Marino Cvetković’ jučer je počeo s radom. Novouređeni prostor prostire se na 270 metara kvadratnih fitness dvorane, 120 metara kvadratnih aerobic dvorane, a u istom su smještene i dječje igraonice, muške i ženske moderno uređene svlačionice, a uskoro se otvara i wellness zona.

– Fitness je opremljen sa spravama najmodernije generacije koje sadrže kardio program s nekoliko traka, bicikala i elip trainera. Sprave su renomiranog svjetskog proizvođača marke Technogym i Life fitness. Prostori su klimatizirani, osvijetljeni dnevnim svjetlom i vrlo prostrani. Power plate, pilates, zumba, yoga, step aerobic, tae bo, body workout, hi-lo aerobic, vježbanje kritičnih zona, conditioning, men mix, trx, zumba, vježbe za trudnice te individualni treninzi samo su dio naše ponude, kazala nam je Lorena Zamlić.

Za mali i velike...

Za mali i velike…

U wellness zoni biti će smještena saune, frizerski i kozmetički salon, a biti će u ponudi od ugradnje trepavica, depilacija, pillinga do masaži. Yoga i Pole dance kreću od idućeg tjedna točnije od 10. veljače, dok plesni program s Ivonom Brnelić počinje u ožujku. Također, uskoro slijedi otvorenje shake bara koji će, uz uobičajenu ugostiteljsku ponudu, nuditi napitke od voća i povrća.

– Dječja igraonica u sklopu centra bit će u funkciji od ove srijede, a raditi će dvokratno od 9 do 12 sati te od 16 do 20 sati, a vikendima će biti moguće organizirati proslave dječjih rođendana. Raditi ćemo sve dane u tjednu, od 7 do 22 sata, nedjeljom od 16 do 20 sati. Za naše članove pripremili smo dodatne pogodnosti, kao i za studente. Nadamo se da ćete naći za sebe nešto u našoj bogatoj ponudi i pridružiti se novom svijetu fitnessa u našoj regiji, dodala je Lorena.

Sve informacije možete saznati na službenim stranicama ili na broj telefona – 095/224-1119.

fitness_absoluts_sport_opatija (7)

[nggallery id=1188]

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!