FOTO: Otvoren inspirativan Art terrarium Zdenka Velčića @ Golovik

Zdenko Velčić

Skakavac okružen samoniklim biljem i rožicama, makovi u cvatu, ptičice na grani, poskok u kamenjaru te daždevnjak u svom prirodnom ambijentu samo su neki od eksponata izrađeni od drva i ljepila koji se mogu pogledati. Kako je izložbu doživio naš fotoreporter pogledajte na ovom linku

Mošćenička Draga – Brsečki umjetnik Zdenko Velčić prošle subote javnosti je predstavio svoj Art terarij. Naime, impresivni detalji iz prirode koja nas okružuje za vječnost su spremljeni u jedinstvenom izložbenom postavu, a otvorenje izložbe popratilo je stotinjak posjetitelja.

Malo mjesto Golovik zahvaljujući Velčićevom trudu bogatije je za 19 slika prirode, a kako je istaknuo Riccardo Staraj draški načelnik, Zdenko je veliko slikarsko ime i brand našeg zavičaja.

Skakavac okružen samoniklim biljem i rožicama, makovi u cvatu, ptičice na grani, poskok u kamenjaru te daždevnjak u svom prirodnom ambijentu samo su neki od eksponata izrađeni od drva i ljepila koji se mogu pogledati.

Otvorenje Art terarija podržala je općina Mošćenička Draga, Turistička zajednica općine Mošćenička Draga, dok je otvorenje, obilježeno bogatim programom, popratila i direktorica TZ-a Kvarner Irena Peršić Živadinov koja nije krila oduševljenje viđenim.

Kako je napomenuo Velčić posjeta Art terariju moguća je uz prethodnu najavu na broj telefona – 091 507 83 22.

Veliku fotogaleriju s otvorenja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!