FOTO: Otvoren LINK – prvi hostel na Opatijskoj rivijeri @ Lovran

Novootvoreni hostel LINK @ Lovran

Novootvoreni hostel LINK @ Lovran

Hostel je smješten svega nekoliko koraka od glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare lovranske jezgre. U sklopu hostela, uređena je i self-service praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, kao i bar na gornjoj terasi s predivnim pogledom na more i cijeli Kvarner. Uz to hostel raspolaže i vlastitim parkingom i garderobom. Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Lovran – Ovih dana svoja vrata otvorio je prvi hostel na Opatijskoj rivijeri – Hostel LINK u Lovranu. Zahvaljujući investiciji grupacije Milenij hoteli vrijednoj 5 milijuna eura hostel bi na cijelu Rivijeru trebao privući neke nove, mlade urbane putnike i unijeti novu energiju i svježinu.

hostel_link_lovran_otvorenje_2014_1

Novouređeni hostel ima 114 moderno uređenih soba, a svaka soba raspolaže vlastitom kupaonicom čime se razina usluge i koncept uobičajen za hostelski smještaj diže na višu razinu.

– Moram pohvaliti investitore što su u ovako teška vremena odlučili ulagati kapital u Lovran i njegov turizam. Arhitektonski je objekt super ispao, a kombinacija starog Meridionala iz doba Austro – ugarske i moderne arhitekture odlično se uklopio u ambijent. No, nažalost javni sektor ne prati privatni, tako da postoji objektivni problem s parkirnim mjestima i pristupom. Ne možemo robovati konzervatorskim odlukama i zbog toga ne omogućiti adekvatan pristup jednom dobrom turističkom proizvodu, istaknuo je Vojko Brubnjak, direktor Turističke zajednice Lovrana.

Osim čelnog čovjeka lovranske Turističke zajednice, same riječi hvale imao je načelnik Lovrana.

hostel_link_lovran

– Svaka investicija u današnje vrijeme je hvalevrijedna, a pogotovo ulaganje u turizam, koji je glavni pokretač razvoja naše Općine. Nova radna mjesta, dodatni smještajni kapaciteti, širenje turističke ponude samo će povećati frekventnost posjetitelja te podići živost naše Općine, kazao nam je Alan Sanković, načelnik općine Lovran.

Hostel je smješten svega nekoliko koraka od glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare lovranske jezgre. U sklopu hostela, uređena je i self-service praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, kao i bar na gornjoj terasi s predivnim pogledom na more i cijeli Kvarner. Uz to hostel raspolaže i vlastitim parkingom i garderobom.

Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realiziran je u suradnji s talijanskim dizajnerima, a svaki kat će ima svoju priču i karakteristične boje, kao i specijalnu rasvjetu. Posebna pažnja posvećuje se uređenju vanjskih površina i hortikulturi.

Zamišljen je kao centralno mjesto održavanja raznih urbanih festivala, radionica, projekcija i drugih događanja koji će okupljati mlađu populaciju iz cijele Europe, ali i dalje.

Iako u kategorizaciji hostela ne postoje zvjezdice zasigurno možemo reći da bi ih hostel Link imao pet, a s druge strane prihvatljivim cijenama uvjereni smo da će privući mlađu populaciju tijekom cijele godine.

Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

hostel_link_lovran_otvorenje_2014

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!