FOTO: Otvoren sajam biciklističke i golf opreme ‘Central European Bike&Golf Expo’

bike_golf_expo_2014 (1)

Prvi dan sajma, na kojem se okupilo 45 izlagača iz Mađarske, Slovenije i Hrvatske, bio je namijenjen isključivo trgovcima, tvrtkama i partnerima sajma, dok će danas i sutra sajam biti otvoren za sve posjetitelje koji žele saznati novosti iz svijeta golfa i biciklizma. Fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Opatija – Prvi trodnevni specijalizirani sajam biciklističke i golf opreme ‘Central European Bike&Golf Expo’ jučer je svečano otvoren u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Prvi dan sajma, na kojem se okupilo 45 izlagača iz Mađarske, Slovenije i Hrvatske, bio je namijenjen isključivo trgovcima, tvrtkama i partnerima sajma, dok će danas i sutra sajam biti otvoren za sve posjetitelje koji žele saznati novosti iz svijeta golfa i biciklizma.

Sajam nije prodajnog karaktera, ali s obzirom na to da na istom sudjeluje veliki broj hrvatskih tvrtki i dobavljača, posjetitelji će vrlo jednostavno dobiti sve informacije o traženom proizvodu i načinu kupovine.

bike_golf_expo_2014 (3)

Zamišljen prvenstveno kao mjesto predstavljanja i približavanja dva izuzetno popularna vida rekreacije na otvorenom, sajam će u tri dana ugostiti ponajbolje svjetske brendove biciklističke i golf opreme. Poseban naglasak će biti na interakciji s posjetiteljima, odnosno test vožnjama posljednjih modela bicikli i demonstraciji igranja golfa kao novog olimpijskog sporta. Subota i nedjelja (8. i 9. ožujka) rezervirani su za javnost, odnosno za posjetitelje koji će se izbliza i na jednom mjestu upoznati s brojnim markama bicikala (Cube, Giant, Specialized, GT…), ali i isprobati uz stručno osoblje 50-ak najnovijih modela za predstojeću sezonu na posebno pripremljenom poligonu uz samu dvoranu. Osim toga, Central European Bike&Golf Expo će predstaviti i veliki izbor biciklističke opreme (odjeća, obuća, kacige…) električnih i dječjih bicikala te nosače za vozila.

Na posebnom dijelu sajma posjetitelji će moći zaigrati golf, odnosno testirati palice za golf na nekoliko načina, ali se i pobliže upoznati sa samom opremom kao i pojedinim golf terenima koji se nalaze u regiji.

Central European Bike & Golf Expo će za posjetitelje biti otvoren u subotu, 8. ožujka, od 9 do 21 sat, a u nedjelju, 9. ožujka, od 9 do 19 sati. Cijena ulaznice za odrasle je 30 kuna, za studente 25 kuna, za djecu od 6 do 12 godina 15 kuna dok je za djecu ispod 6 godina ulaz slobodan. Obiteljska ulaznica (2 odraslih i 2 djece) je 75 kuna.

Kupnjom ulaznice, posjetitelji imaju priliku osvojiti i neku od vrijednih nagrada. Fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net