FOTO: Otvoren sajam Relax Adria – Sajam bazena, sauni i outdoor namještaja na ovogodišnjem izdanju donosi brojne novitete @ Opatija

Relax Adria će i ove godine pokazati sve novosti vezane za gradnju bazena, od novih modela, tehnologija gradnje do održavanja bazenske vode kao i samog bazena nakon razdoblja upotrebe. Osim na bazene, naglasak je u izlagačkom programu stavljen i na sve dodatne usluge – od projektiranja i gradnje manjeg ili većeg wellnessa i investicija u fitness opremu do uređenja okoliša. Fotogaleriju sa sajma pogledajte na ovom linku

Opatija – Danas je u Opatiji započeo sajam Relax Adria. Sajam traje do subote, 17. ožujka, a više od 60 izlagača prikazuje kompletan asortiman bazena, sauni, outdoor namještaja, opreme za zabavu na plaži, alate i uređaje za održavanje okoliša, te sve ostale proizvode namijenjene podizanju kvalitete i finalnu pripremu turističkih objekata pred sezonu.

U odličnom terminu kada su aktualne finalne pripreme hotela i vila za prve goste, u svom trećem izdanju sajam Relax Adria u Opatiju dovodi vodeće dobavljače i proizvođače koji tijekom tri dana predstavljaju svoje ponajbolje proizvode namijenjene turističkom sektoru.

Relax Adria će i ove godine pokazati sve novosti vezane za gradnju bazena, od novih modela, tehnologija gradnje do održavanja bazenske vode kao i samog bazena nakon razdoblja upotrebe. Osim na bazene, naglasak je u izlagačkom programu stavljen i na sve dodatne usluge – od projektiranja i gradnje manjeg ili većeg wellnessa i investicija u fitness opremu do uređenja okoliša.

Sajam Relax Adria brojni su izlagači iskoristili za premijerno predstavljanje svojih proizvoda. Po prvi će se puta tako moći vidjeti kompletan asortiman NOHrD sprava za vježbanje koje su posebno namijenjene za hotele, vile i wellnesse. Velik dio premijera odnosi se na hidromasažne bazene. Zagrebačka tvrtka Spa Studio predstavlja “Freeflow” hidromasažni bazen koji je u potpunosti namijenjen kampovima, Aqua Spa izlaže novi model Jacuzzi Lodge za 2-3 osobe. Armstark predstavlja Prado infracrvenu saunu američkog proizvođača Health Mate, a vezano za dizajn i uređenje, posebno su atraktivni vertikalni vrtovi tvrtke Hortis Lab kao novi trend u uređenju interijera i eksterijera. Posebno je zanimljiva i nova linija outdoor namještaja tvrtke Mihoković, u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

Uz izlagački dio, sajam Relax Adria ima i zanimljiv popratni program predavanja koja su osim vlasnicima hotela i kuća za odmor, namijenena i arhitektima i projektantima.

Četvrtak, je dan posvećen uređenju, projektiranju bazena i spa sadržaja. Osim o novim tehnologijama gradnje bazena metalnih konstrukcija, bit će riječi i o najčešćim greškama pri projektiranju wellnessa, no i novim bazenskim tehnologijama. Društvo arhitekata Rijeka predstavit će aktualne načine gradnje bazena u turističkim objektima – od minimalne dužine sunčališta, pozicije, podloge, pozicioniranja vanjskih objekata te detalja kao što su udaljenost bazena do glavnog objekta te trendova plivačkih bazena u kućama za odmor.

U petak 16.03. održava se Forum obiteljskog smještaja Kvarnera, gdje će domaćini u obiteljskom smještaju imati priliku poslušati niz predavanja vezanih za unapređenje poslovanja.

Podsjetimo, Sajam Relax Adria je projekt časopisa Turizam info, pokrenut nakon uspješnog sajma HoReCa Adria koji se održava svake godine u studenom, no Relax Adria daje naglasak na finalno opremanje vanjskih prostora i pripremu turističkih objekata pred sezonu. Sajam posjećuje više od 3.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i Slovenije, a osim turističkom sektoru, te arhitektima i projektantima, namijenjen je i svima ostalima koji investiraju u segment gradnje bazena, uređenja okoliša i terasa. Organizira se uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu koju možete učiniti putem ovog linka, a radno vrijeme sajma je u četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a subotu do 17 sati.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!