FOTO Otvorena 17. Drvno-tehnološka konferencija @ Opatija

Uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera, ovo je prvi veći kongres koji se vratio u Opatiju nakon korona stanke.

Opatija – U opatijskom hotelu Royal održava se 17. Drvno-tehnološka konferencija koja okuplja predstavnike na šumi baziranog sektora Hrvatske i regije.

Uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera, ovo je prvi veći kongres koji se vratio u Opatiju nakon korona stanke. Riječ je o središnjem godišnjem okupljanju drvnog sektora Hrvatske i regije, koje se održava s ciljem rezimiranja aktualnog stanja u sektoru, razmjene iskustva i najboljih praksi, umrežavanja, ali i jačanja prisustva domaćeg proizvoda na hrvatskom tržištu te promocije drvoprerađivačke industrije kao generatora razvoja hrvatskog gospodarstva.

Ovogodišnja se konferencija održava u nezahvalnim vremenima stagnacije i pada uzrokovanih pandemijom Covida-19, kojom je drvni sektor na globalnoj razini iznimno pogođen, stoga će teme poput realizacije aktualnih i budućih investicija, planova za postkrizni oporavak te obnovu prodajnih lanaca na svjetskom tržištu, kao i razmjena mišljenja drvoprerađivača, itekako koristiti cijelom sektoru u nastavku proizvodnje te zadržavanju radnih mjesta.

Otvorena 17. Drvno-tehnološka Konferencija @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net