FOTO Otvorena izložba “Boje Lovrana” – Svoje radove izložilo više od 60 autora

– Smatram da je ovo zaista jedna odlična inicijativa i predivna izložba, jedna prilika svim članovima udruge započeti s likovnim stvaralaštvom u trećoj životnoj dobi, i izrazito je zanimljivo vidjeti kao oni kroz svoje kistove vide prizore iz Lovrana, istaknuo je lovranski načelnik Bojan Simonič.

Lovran – U kući lovranskega guca i gradskoj kuli nedavno je otvorena izložba “Boje Lovrana” na kojoj se predstavlja čak 66 autora. Ono što je u ovoj izložbi zaista posebno je to što su izlagači osobe treće životne dobi koji ranije nisu slikali. Svi su oni članovi udruge SKANI kreativni studio 50+ te stvaraju pod stručnim voditeljstvom naše poznate umjetnice Anie Škrobonja.

– Imao sam sreće da je ova izložba imala dva otvorenja pa sam se između njih uspio upoznati s dijelom izlagača kao i s gosp. Škrobonja i njenim radom. Smatram da je ovo zaista jedna odlična inicijativa i predivna izložba, jedna prilika svim članovima udruge započeti s likovnim stvaralaštvom u trećoj životnoj dobi, i izrazito je zanimljivo vidjeti kao oni kroz svoje kistove vide prizore iz Lovrana. Tijekom otvorenja izložbe trajala je odlična atmosfera pa se rodio i prijedlog da se, ako uvjeti budu dopuštali – organizira svečano zatvaranje izložbe uz prigodnu zabavu, istaknuo je lovranski načelnik Bojan Simonič.

Izložba je zbog važećih epidemioloških uvjeta imala dva otvorenja i to u 19 i u 20 sati kako se ne bi odjednom okupljao veći broj ljudi, a zainteresirani mogu izložbu razgledati do 1. travnja, od četvrtka do nedjelje od 10 do 12 i od 17 do 19 sati.

 

error: Content is protected !!