FOTO: Otvorena izložba Darije Žmak Kunić pod nazivom ”Bila jednom, a možda i nije“ @ Opatija

darija_zmak_kunic_izlozba_hrvatski_muzej_turizma_2016_opatija_1

Vođena intuicijom, u svakom radu vidi priliku da uprizori poimanje idealnog svijeta koje se modificiralo s iskustvom i godinama u realnom životu te na specifičan način pretače mentalne procese u fizičke forme. Veliku fotogaleriju s otvorenja izložbe možete pogledati na ovom linku

Opatija – Ciklus radova pod nazivom ”Bila jednom, a možda i nije“, autorice Darije Žmak Kunić, svečano je predstavljen javnosti prošlog petka u Umjetničkom paviljonu ”Juraj Šporer“.

darija_zmak_kunic_izlozba_hrvatski_muzej_turizma_2016_opatija_2

Izložbom se prezentiraju recentni radovi nastali u studiju Žmak Kunić te nekoliko radova nastali ‘in situ’, odnosno u samom izložbenom prostoru. Vođena intuicijom, u svakom radu vidi priliku da uprizori poimanje idealnog svijeta koje se modificiralo s iskustvom i godinama u realnom životu te na specifičan način pretače mentalne procese u fizičke forme.

Bogatu izložbenu djelatnost akademske kiparice Darije Žmak Kunić čini 15 samostalnih izložbi te 25 skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Za svoj umjetnički rad nagrađena je brojnim nagradama i priznanjima. Izložbu organizira Hrvatski muzej turizma, a može se razgledati do 28. veljače ove godine.

Veliku fotogaleriju s otvorenja izložbe možete pogledati na ovom linku

darija_zmak_kunic_izlozba_hrvatski_muzej_turizma_2016_opatija

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Giulio Bonačić

error: Content is protected !!