FOTO: Otvorena izložba Young European Art pobjednica umjetničkog natjecanja Red Carpet @ Opatija

Priliku za za predstavljanje dobile su Tjaša Kalkan, Kristina Marić i Sara Pećanić, a osnivač natječaja Manuel Gras pojasnio je kako Red Carpet ima četiri “showrooma” u Beču koji tjedno privuku i nekoliko stotina tisuća umjetnika, stoga je sudjelovanje u projektu velika prilika za afirmaciju mladih umjetnika. Fotogaleriju s otvorenja izložbe u opatijskom Šporeru pogledajte na ovom linku.

Opatija – Izložba Young European Art otvorena je u sklopu Bečkog tjedna u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer, a na njoj su priliku za predstavljanje dobile Tjaša Kalkan, Kristina Marić i Sara Pećanić, pobjednice umjetničkog natječaja Red Carpet.

Ovo natjecanje s ciljem promoviranja mladih, neafirmiranih i talentiranih umjetnika osmislio je Manuel Gras, koji je sudjelovao na otvorenju izložbe najavivši da se ona širi i na druge zemlje. Tom prigodom objasnio je kako Red Carpet ima četiri “showrooma” u Beču koji tjedno privuku i nekoliko stotina tisuća umjetnika, stoga je sudjelovanje u projektu velika prilika za afirmaciju mladih umjetnika.

Fotogaleriju s otvorenja izložbe u opatijskom Šporeru pogledajte na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!