FOTO: Otvorena kavana&bistro Grad zaslađena ‘kaokakaom’ @ Rijeka

Otvorenje kavane&bistroa Grad

U samom centru Rijeke, osim bogate ugostiteljske ponude od sada možete uživati i u finim kolačima vološćanske slastičarne ‘kaokakao’. Fotogaleriju s otvorenja pogledajte na ovom linku

Rijeka – Slatka tvornica finih slastica koja već tri godine u Voloskom djeluje pod imenom ‘kaokakako’ proširila je svoj ‘portfelj’ s novootvorenim ugostiteljskim objektom, koji je prekjučer svečano otvorio svoja vrata.

Naime, u samom centru Rijeke, na adresi Riva Boduli 7b, otvorena je kavana i bistro Grad, a brojni prijatelji, poslovni partneri nisu propustili uveličati otvorenje. Decentno uređen prostor, na dvije etaže zamišljen je kao multifunkcionalni prostor, u kojem će se osim ugostiteljske djelatnosti, održavati i razne izložbe, koncerti i promocije, a čast da prvi zasvira pripala je Damiru Kedži koji je u dva seta brojnim gostima odsvirao brojne hitove te nekoliko svojih autorskih pjesama.

Obiteljski posao

Uređenje prostora zajednički potpisuju arhitektica Andreja Bušić Vargić i akademska kiparica Darija Žmak Kunić koja je naslikala impresivan akvarel na zidu, dok je osobni umjetnički pečat dala i Ela Štefanec tapetom s prikazom makova.

– Lokal smo zamislili kao mjesto ugodnog druženja, u kojem će osim bogate ponude raznih pića te dnevno svježih kolača iz naše slastičarne Kaokakao, uskoro u ponudi biti i fina jela za doručak i ručak. U večernjim satima gosti će moći uživati u dobroj glazbi, finim koktelima i malim zalogajčićima, kazala nam je Anja Žulić, uz napomenu da je kavana & bistro Grad obiteljski projekt koji će voditi Tin Žulić.

Damir Kedžo

Radno vrijeme ‘Grada’ je svakodnevno od 8 do 24 sata, dok će petkom i subotom raditi od 8 do 2 ujutro, dok sve informacije možete saznati putem Facebook profila.

Svoje oduševljenje nisu krili ni broj uzvanici koji su uveličali otvorenje, a većina njih se složila da je u Rijeci kronično nedostajalo jedno ovakvo mjesto.

– Drago mi je da imamo novo mjesto u Rijeci za popit odličnu pivicu, čašu vrhunskog vina i naravno pojesti svima nam poznate kolače iz ‘kaokakako’ slastičarne, komentirao je jedan od uzvanika na otvorenju.

 Otvorena kavana&bistro Grad zaslađena 'kaokakaom' @ Rijeka

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!