FOTO Otvorena mića butiga Kantunić by Radnik Opatija – Vrhunske slastice po odličnim cijenama u centru Matulja

Iako je Kantunić otvoren u jutarnjim satima kupaca nije nedostajalo pogotovo kada se proširio glas da su dostupne fine kremšnite po cijeni od 4,99 kune. Kako je proteklo otvorenje i što sve nudi mića butiga Kantunić pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Matulji – U samom centru Matulja, na adresi Trg maršala Tita 1, jučer je otvorena mića butiga Kantunić kojom je tvrtka Radnik Opatija proširila svoju prodajnu mrežu.

Prema riječima Gorana Biondića iz tvrtke Radnik Opatija otvorenje Kantunića je svojevrsni iskorak u poslovanju s obzirom na to da su po prvi put u svojoj dugogodišnjoj povijesti u asortiman uvrstili i slastice iz vlastite proizvodnje.

– Naša tvrtka do sada nije bila prepoznata kao proizvođač kolača već isključivo po pekarskom asortimanu. U posljednjih godinu dana dolaskom novog slastičara proširili smo asortiman slastica koje proizvodimo s vrhunskim sastojcima. U ponudi imamo sedam vrsti torti koje se mogu kupovati u komadu ili na fete – a to su cheesecake, kikiriki, mango, damska, pistacio, tri vrste čokolade i jabuka. Od kolača u ponudi imamo kremšnitu, Jaffu, tri vrste čokolade, zatim Raffaello, Ferrero, čokoladne i voćne kocke. Od krema u krema u čaši u ponudi imamo tiramisu i jagode te Mađaricu. Također, imamo i pakirani asortiman – bio mix vital alpski kruh sa smanjenim udjelom glutena, kuglofe, kore za kremšnite, makovnjače, orehnjače, grisine. Kruh nam dolazi u dvije ture, a uz bogat izbor kruha imamo i ono po čemu smo prepoznatljivi, a to je Mediteran i Filon. Također, htjeli smo pojačati i suhomesnati asortiman, tako da u ponudi imamo i vrhunski mortadelu iz Italije po odličnoj cijeni, zatim Roko pršut Pivka, proizvode od Pisiniuma, Gavrilovića te veliki izbor sireva. U Kantuniću imamo i topli dio, gdje svako jutro pečemo friške kroasane, ružice, bureke.., istaknuo je Biondić.

Iako je Kantunić otvoren u jutarnjim satima kupaca nije nedostajalo pogotovo kada se proširio glas da su dostupne fine kremšnite po cijeni od 4,99 kune.

– Jutros u s već otišla dva pleha kremšnita jer je kolač vrhunski i po odličnoj cijeni. Želja nam je da se isprofiliramo kao mjesto u kojem naručiš kolače ili rezerviraš tortu te ju poneseš kući kad se zaželiš slatkog odnosno da sve vrste proslava ili posebnih trenutaka budu zaslađeni našim slasticama, dodao je Biondić te napomenuo da se nadaju kako će Kantunić postati mjesto u kojem Matuljcima počinje dan.

Radno vrijeme miće butige Kantunić je svakodnevno od 7 do 19, subotom od 7 do 14, a nedjeljom od 7 do 12 sati. Također, torte i kolače možete i naručiti na telefon 051/501615. Kako je proteklo otvorenje i što sve nudi mića butiga Kantunić pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net