FOTO: Otvorena nova sezona maškaranog kampusa @ Jušići

maskarani_kampus_otvorenje_2012-1…prvu večer obilježio je ”dvoboj bendova” – Lady Lune i Koktelsa…
…u narednim subotama goste će zabavljati Lady Luna, Mustafi te poneke zvijezde iznenađenja, dok fotogaleriju s otvorenja možete pogledat klikom na ovaj link

Jušići – Stigli su autobusima, automobilima, stopirali, pješačili, trčali i spoticali se po padini koja je dijelila prostor tvrtke Nikas od radne zone neposredno ispod – sve kako bi stigli na otvaranje nove sezone maškaranog kampusa, najveće pusne zabave na liburnijskom području, čiju je prvu večer obilježilo nekoliko stotina posjetitelja i žestoka svirka dvaju najpopularnijih ovdašnjih bendova – Koktelsa i Lady Lune.
– Zadržali smo dobre stvari iz prethodnih godina, a dodali i neke nove. Tijekom narednih subota, posjetitelje će zabavljati Lady Luna i Mustafi kao kućni bendovi, a imat ćemo i posebne goste iznenađenja koje nećemo otkrivati, kazao je jedan od organizatora maškaranog kampusa, Vedran Babić iz tvrtke ”Thorax”.
maskarani_kampus_otvorenje_2012-3
Osim domaćina iz Matulja i okolice, posjetitelji su u kampus stigli iz čitavog riječkog i opatijskog prstena, ali i iz Istre, odakle su ih ”dopremila” tri ispunjena autobusa.
– Prišli smo iz Labina, ima nas 50, a šofer i autobus su nam Žminjci… Zašto smo ovdje? Zato što kod nas nema tako dobre fešte i žive atmosfere, zato što su tu Koktelsi, zato što smo bili lani i oduševili se, i zato što planiramo dolazit svake godine, iscrpno su na pitanje što ih je motiviralo da unajme autobus i krenu put Matulja odgovorili Lari Juričić i Adrian Cukarić, ”šefovi” maškarane skupine Farabuti iz Labina, koja je za ovu priliku utjelovila obitelj Kremenko.
Na pozornici, Koktelsi su predstavili svoj novi hit ”Megamix Turbo 4×4 GTI MP4-4 S-Line 2012.” koji je već skupio preko 100 tisuća ”klikova” na portalu YouTube, ali i svoju novu ”obleku” – onu građevinskih radnika.
– Ovo je tribute bendu ”Village People”, jer u 2011. godini smo preživljavali, a u ovoj obnavljamo. Osim toga, kako sad idemo u Europu, čujemo da tamo najbolje prolaze ”bauštelci”, kazao je Mauro iz Koktelsa, dok je njegov kolega Nikola dodao da je početak pusta u ovim krajevima velik događaj, te da je lijepo vidjeti gužvu u publici bez obzira na društvenu krizu…
Fotogaleriju s otvorenja možete pogledat klikom na ovaj link

Liburnija.net: Gužva na ulazu u Maškarani kampus @ Jušići

Liburnija.net: Gužva na ulazu u Maškarani kampus @ Jušići


Liburnija.net: Lady luna u 'hillbilly' izdanju @ Jušići

Liburnija.net: Lady luna u 'hillbilly' izdanju @ Jušići


Koktelsi – Megamix Turbo 4×4 GTI MP4-4 S-Line 2012.

Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net