FOTO: Otvorena slastičarna Kaokakao @ Volosko

slasticarna_kaokakao_volosko_otvorenje_2014

Napokon se nešto kvalitetno otvorilo u našem kraju, bio je jedan od najčešćih komentara koji su prisutni posjetitelji podijelili s našom ekipom, s napomenom, da je svaki kolač koji su probali bio izvrstan. Fotogaleriju otvorenja slastičarne Kaokakao pogledajte na ovom linku

Volosko – Prošle subote, pred velikim brojem posjetitelja, svečano je otvorena slastičarna ‘Kaokakao’ u samom centru Voloskog na adresi Štangerova 44. Prema riječima vlasnice, Anje Žulić, koja je ujedno i glavna slastičarka, u ponudi imaju razne vrste kolača i torti koje proizvode za sve prigode.

slasticarna_kaokakao_volosko_otvorenje_2014_1

– Svi proizvodi pripravljeni su od najfinije belgijske čokolade, kvalitetnog vrhnja, maslaca, finih začina i sezonskih namirnica prema kojima baziramo ponudu. Uskoro ćemo proširiti ponudu eklerima i makaronima, a pripremamo i božićni program, istaknula je Anja Žulić.

Napokon se nešto kvalitetno otvorilo u našem kraju, bio je jedan od najčešćih komentara koji su prisutni posjetitelji podijelili s našom ekipom, s napomenom, da je svaki kolač koji su probali bio izvrstan. Također, treba istaknuti da je otvorenje prigodnim nastupom uz pratnju gitariste uveličao Damir Kedžo.

slasticarna_kaokakao_volosko_otvorenje_2014_2

– Sve što nudimo našim gostima proizvedeno je dnevno svježe u našoj kuhinji. Iz ponude bih istaknula tortu Kaokakao (tamni čokoladni biskvit, mousse od tamne čokolade s 64 % kakaa, creme brulee od mliječne čokolade, hrskavi vafel) te tortu Volosko koja se sastoji od šest slojeva i ne sadrži brašno (tamni biskvit, krema s malinama i karameliziranim lješnjacima, lješnjak biskvit, žele od malina, ganache, vrhnje), dodala je Anja.

Radno vrijeme slastičarne Kaokakao je svakodnevno od 08 do 20 sati, a ponedjeljkom je zatvoreno. Sve informacije i narudžbe možete učiniti putem telefona – 051/701-217.

Fotogaleriju otvorenja slastičarne Kaokakao pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net