FOTO: Otvoreni 15. Dani črešanj va Lovrane

dani_cresanj_lovran_2015_tresnje

Slastičari hotela Excelsior pripremili su kao i svake godine deset metara dugački štrudel od trešanja, a na svom štandu ponudili su i krostatu od trešanja. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku.

dani_cresanj_lovran_2015_tresnje_1

Lovran – Manifestacija 15. Dani črešanj va Lovrane otvorena je jučer bogatim kulturnim i gastro programom.

Osim kušanja friško nabranih brtošinki gosti su uživali u bogatom kulturno-zabavnom programu koji je otvorio DJ Vedran nakon čega je uslijedila grupa ”Ausswinkl Muzikanti“ kojima se pridružio i mladi harmonikaš iz Mučića Dino Stanić. Folklorni ansambl ”Zora“ predstavio je tradicijske plesove, a nakon njih za glazbu se ponovno pobrinuo DJ Vedran.

Slastičari hotela Excelsior pripremili su kao i svake godine deset metara dugački štrudel od trešanja, a na svom štandu ponudili su i krostatu od trešanja.

fa_zora_dani_cresanj_2015

Za vrijeme Dana črešanj lovranski ugostitelji nudit će uglavnom slastice, a neki i druga jela pipremljena s lovranskim trešnjama te friške črešnje. Sudjelovat će ukupno 14 ugostiteljskih objekata: restoran ”Kvarner“, hotel ”Excelsior“, restoran ”Knezgrad“, restoran ”Riviera“, restoran ”Štanger“, restoran ”Lovranska vrata“, restoran ”Stari grad“, konoba ”Kali“ u Medveji, restoran ”Bellavista“, ”Lovranski Pub“, restoran ”Oaza“, Gradska kavana Lovran, restoran pizzeria ”Delfino“ i konoba ”Marun“.

Manifestacija 15. Dani črešanj va Lovrane traju do 14. lipnja pa još uvijek stignete isprobati poneku deliciju od trešanja.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku.

Serena Calderara / PodUckun.net