FOTO: Otvorenje izložbe “Jesenska umirovljenička rapsodija” ispunila galeriju Laurus @ Lovran

izloza_jesenska_umirovljenicka_rapsodija_2016_lovran_laurus_01

U izložbenom prostoru galerije Laurus svoje radove izložili su članovi Udruge umirovljenika Lovran, Slikarske radionica Matice umirovljenika PGŽ i Kulturnog društva “Rušnjak”. Nekoliko fotografija koje smo snimili prilikom otvorenja pogledajte na ovom linku

izloza_jesenska_umirovljenicka_rapsodija_2016_lovran_laurus_1_01

Lovran – Otvorenje izložbe “Jesenska umirovljenička rapsodija” okupila je jučer brojne posjetitelje koji su imali prilike uživati u bogatom kulturno zabavnom programu.

U izložbenom prostoru galerije Laurus svoje radove izložili su članovi Udruge umirovljenika Lovran, Slikarske radionica Matice umirovljenika PGŽ i Kulturnog društva “Rušnjak”, dok se za glazbenu kulisu pobrinuo Mihalj Ivković na harmonici.

Udruga koja oplemenjuje život starijih građana jučer je proslavila 13 godina uspješnog rada. Kroz svoje aktivnosti okuplja više od dvije stotine članova koji se bave izradom goblena, maketa brodova te rukotvorina. Uz sportske aktivnosti udruga organizira izlete za umirovljenike te edukativne radionice za svoje članove.

Izložba ostaje otvorena do 30. studenog, a može se pogledati od utorka do petka od 10 do 12 sati te od 18 do 21 sat, a vikendom od 10 do 14h te od 18 do 21 sat.

Također, najavljeno je održavanje slikarske radionice, 18. i 19. studenog u vremenu od 18 do 19,30 sati.

Nekoliko fotografija koje smo snimili prilikom otvorenja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!