FOTO: Otvorenje pred kraj sezone – Održan odgođeni program Lijepom našom u Amfiteatru @ Matulji

otvorenje_amfiteatar_matulji_2016_lijepom_nasom_1_01

Pred krcatim tribinama nastupili su popularni izvođači kao što su Marin TUhtan, Dule i Silvana, Mauro Staraj i La Banda, Dražen Turina Šajeta, Mario Lipovšek Battifiaca, Antonio Krištofić, Voljen Grbac, Klapa Skalin, klapa Rožice, KUD Učka, Sandra Bagarić, Mještoviti zbor Štorija i Žejanski kntaduri. Fotografije s ovog događanja pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

otvorenje_amfiteatar_matulji_2016_lijepom_nasom_5_01

Matulji – Amfiteatar u matuljskom Jankovićevu dolcu konačno je doživio i svoje ”službeno otvorenje”. Nakon što je gotovo mjesec dana bio u funkciji kao pozornica za vrhunska glazbena i sportska događanja, sinoć se 18 milijuna kuna vrijedni kompleks vratio ”na početak”, barem onaj planirani.

Naime, za otvorenje Amfiteatra bio je najavljen program Lijepom našom – Ljetni đir, koji je zbog lošeg vremena prisilno otkazan i prebačen za neko sunčanije doba.

otvorenje_amfiteatar_matulji_2016_lijepom_nasom_3_01

Ta ugodna i mirna večer stigla je sinoć, pa su pod otvorenim nebom, pod voditeljskom palicom Branka Uvodića, priliku da nastupe dobili poznati izvođači s liburnijskog područja, ali i čitave Hrvatske.

Pred krcatim tribinama nastupili su popularni izvođači kao što su Marin Tuhtan, Dule i Silvana, Mauro Staraj i La Banda, Dražen Turina Šajeta, Mario Lipovšek Battifiaca, Antonio Krištofić, Voljen Grbac, Klapa Skalin, klapa Rožice, Sandra Bagarić, KUD Učka, Mještoviti zbor Štorija i Žejanski kntaduri.

Fotografije s ovog događanja pogledajte u velikoj fotogaleriji.

otvorenje_amfiteatar_matulji_2016_lijepom_nasom_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!