FOTO: Ovogodišnji Dan Tošine bio je posvećen mališanima

NK Opatija vs. MNK Gorovo

NK Opatija vs. MNK Gorovo

U subotu su glavna bila djeca koja su okupirala cijelo naselje, a natjecala su se u malom nogometu, traženju blaga i bombona, skakanju u vrećama, dok su oni najhrabriji imali priliku okušati se u streličarstvu. Fotogaleriju s obilježavanja Dana Tošine pogledajte na ovom linku

Skakanje u vrećama

Skakanje u vrećama

Tošina – Prošlog vikenda održani su dani Tošine, no za razliku od prethodnih godina, ovog puta sve je bilo podređeno najmlađim stanovnicima. U subotu su glavna bila djeca koja su okupirala cijelo naselje, a natjecala su se u malom nogometu, traženju blaga i bombona, skakanju u vrećama, dok su oni najhrabriji imali priliku okušati se u streličarstvu.

Mališani su otkrili i neke stare igre poput preskakanja lastike i potezanja špaga, a uz pomoć već spomenutih rekvizita i kreativnosti, osmislili su i neke nove zanimljivije igre. Predah između igri, olakšala je pizza, sokovi, slatkiši i grickalice koje su im pripremili organizatori iz Mjesnog odbora Tošina. Dan kasnije, u nedjelju, druženje je nastavljeno na zasluženom izletu u Istru.

Fotogaleriju s obilježavanja Dana Tošine pogledajte na ovom linku

Streljaštvo...

Streljaštvo…

S. Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!