FOTO Par Filičić/Knežević pobjednici turnira u briškuli i trešeti @ Volosko

Pozivu organizatora odazvala su se 42 para koji su se u pizzeri 051 natjecali za titulu najboljih…

Volosko – U organizaciji Maškarane udruge Zmešani Volosko prošle subote održan je međunarodni turnir u briškuli i trešeti.

Pozivu organizatora odazvala su se 42 para koji su se u pizzeri 051 natjecali za titulu najboljih, a ovogodišnje izdanje pripalo je paru Filičić/Knežević koji su uz zlatne medalje kući ponijeli pršut i dvije botilje vina. Drugo mjesto osvojila je ekipa Orijent, a uz srebrne medalje osvojili su odojka i dvije botilje vine, par Valdi/Alen osvojio je treće mjesto i umjetničke slike Claudia Franka, dok je četvrto mjesto osvojio par Šepić/Babić.

Turnir su podržali portal PodUčkun.net, restoran Plavi podrum, Limarija Gival, Bistro Čoža, Caffe bar Surf, Slastičarna KaoKakao i kavana Grad, Bistro Venezia, Staklo Žerić, Ribarnica Volosko, Claudio Frank, Radnik Opatija, Pizzeria Moho, Restorani Mili i Bianco&Nero,mesnica Šime, Restoran Boem, Kavana Marijana, Konoba Ive, Ostaria Veranda & Tramerka, Caffe bar Pul Dodića i Solis, a organizatori se zahvaljuju svima na sudjelovanju.

Par Filičić/Knežević Pobjednici Turnira U Briškuli I Trešeti @ Volosko

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!