FOTO Par Vitasović/Mijatović osvojio 5. Međunarodni Brsečki turnir u briškuli i trešeti

Prvonagrađeni su uz medalje i pehare koje je osigurala Turistička zajednica općine Mošćenička Draga, dobili poklon bon 200 kuna konobe Pescaria, zatim dva pršuta i poklon vrećicu koje su osigurali organizatori.

Brseč – Bistro Sisol i konoba Batelan prošlog vikenda ugostili su 5. Međunarodni Brsečki turnir u briškuli i trešeti koji je okupio 53 para.

Par Vitasović / Mijatović osvojio je prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je paru Jakotić / Jurčić, treće Žufić / Smolica, a četvrto Alagić / Horvat. Prvonagrađeni su uz medalje i pehare koje je osigurala Turistička zajednica općine Mošćenička Draga, dobili poklon bon 200 kuna konobe Pescaria, zatim dva pršuta i poklon vrećicu koje su osigurali organizatori. Dvije pizze i pijača u bistrou Sisol te odojak od 20 kg kojeg je donirao Davor Bučić uz poklon vrećicu osvojio je drugoplasirani par. Poklon bon konobe Al ponte iz Mošćeničke Drage, 2 koluta sira Fajman z Letaja i 6 kg kobasica iz mesnice Boškarin te Davora Bučića osvojio je trećeplasirani par. Utješna nagrada za četvrtoplasirane bila je večera u konobi Porat u Plominu i 5 litara vina uz poklon vrećicu organizatora.

Organizatori se zahvaljuju svi natjecateljima te sponzorima koji su ih podržali. A na popisu zahvala su Cota, Oštarija Sisol, Konoba Batelan, Dušan Kožul koji je tehnički realizirao turnir, zatim Silvia i Iva te Mauro iz Sportskog koji je poklonio karte s kojima se turnir igrao. Posebna zahvala ide svim ženskama koji su pripremile kolače i jedinstvene nagrade.

Par Vitasović/Mijatović Osvojio 5. Međunarodni Brsečki Turnir U Briškuli I Trešeti

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!