FOTO Party ‘Metamorfoze w/ Ian F.’ ispunio Gervais elektronskom glazbom

Kako je proteklo posljednje druženje u Gervaisu provjerite u velikoj fotogaleriji…

Opatija – Večeri posvećene elektronskoj glazbi nastavljene su prošle subote u prostoru disca Gervais. Za ovu priliku u Opatiji su nastupili Ian F., Boo Dale, Ani, Marcel i San Suono dok je za VJ bila zadužena Alisa.

Malo je vjerojatno da ćemo ikada imati klub kao što je Ambasada Gavioli, ali barem smo mogli ugostiti jednog od njihovih najznačajnijih rezidenata na jednu subotnju noć, istaknuli su organizatori.

Upravo na račun velikog povjerenja tog kultnog europskog kluba, Ian F. postao je nezaobilazno ime u samom vrhu slovenske scene na koju ostavlja veliki utjecaj kao suosnivač etikete Colours in Music koja je otvorila put mnogim uspješnim izvođačima iz regije, a danas kao član LuckIsOn kolektiva, Ian F. redovito obilazi europske klubove i festivale, a posljednji nastup u Hrvatskoj odradio je prošlog vikenda u Gervaisu.

Kako najavljuju organizatori ples u Gervaisu nastavlja se već 14. prosinca, kada u goste dolazi Lola Palmer jedna od najsjajnijih umjetnica na ukrajinskoj elektronskoj sceni. Lola je DJ, producentica i glazbenica profinjenog ukusa, a kao rezidenticu na međunarodnom RTS FM-u njezina glazba i suptilno miksanje stavili su je u prvi plan ukrajinske glazbene. Kao producentica i glazbenica Lola surađuje sa svojim idolima – The Timewriterom i Terryjem Lee Brownom Jr. Svoj renome producentice i vokalistice potvrdila je objavom nekoliko singlova, uključujući EP “What You Feel” s Asagom i Terryjem Lee Brownom Jr. remixes on Ready Mix Records.

Uz Lolu nastupit će Bronski (Deep’n’Delicious / KBS), Marin Biocic (Seriously Tw!sted), Marcel (Liminal) i San Suono. Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kuna, na dan partya 80 kuna, a mogu se nabaviti OVDJE.

Party Metamorfoze W/ Ian F. Ispunio Gervais Elektronskom Glazbom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!