FOTO Petrova va Pojanah – Kiša skratila ovogodišnje izdanje tradicionalne pučke fešte

Uz tradicionalni turnir u briškuli i trešeti, zatim prvi turnir u mori japoneze te međunarodni boćarski turnir svi posjetitelji zabavili su se uz trio Cukar & Caffe i band Proleteri, ali i popratili zanimljivo predstavljanje knjige Roberta Žigulića. Kako je proteklo druženje u Poljanama provjerite na ovom linku

Poljane – 36. Međunarodnim boćarskim turnirom, na kojem je sudjelovalo 16 ekipa iz Italije, Slovenije i Hrvatske, započelo je obilježavanje Petrove va Pojanah. Turnir je osvojila ekipa Poljane 2 u sastavu Aleksandar Korić, Ivan Žigulić i Mark Rumac, drugo mjesto pripalo je ekipi Lovranska draga, treće mjesto osvojila je ekipa Frankopan iz Grada Grobnika, a četvrto ekipa Poljane 1.

Najbolji koštador je Ivan Aničić iz Poljana, a najbolji zbijač Zdenko Lazarić iz Lovranske drage. Također, održan je 1. Memorijalni turnir u mori japoneze “Za Stanota”, a najbolji je bio par Zrinšćak – Aničić, drugo mjesto osvojio je par Kovačević – Brubnjak, a treće mjesto Kalčić – Škrlj. Da sve ostane u sportskom tonu pobrinula se naša nogometna reprezentacija, čiju su pobjedu posjetitelji profeštali uz trio Trio Cukar i Caffe i Proletere.

U nedjelju je održan jubilarni 10. Memorijalni turnir u kartama “Za Kopeta” na kojem je sudjelovalo 15 parova te predstavljanje knjige Roberta Žigulića. Večernji program organizatori su bili prisiljeni odgoditi zbog nevremena koje je zahvatilo Kvarner.

Kako je proteklo druženje na 36. Međunarodnom boćarskom turniru provjerite na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!