FOTO: Pink Wing – Karavana luksuznih automobila ponovo okupirala Opatiju

Party dobrodošlice i večera za sve sudionike ove karavane održani su u restoranu Molo, a brojni sudionici i gosti projekta imali su prilike družiti se u jedinstvenom ambijentu na nekoliko metara od mora uz birane delicije začinjene dobrom glazbom. Fotogaleriju s mula pogledajte na ovom linku

Opatija – Luksuzni automobili koji su u Opatiju stigli u sklopu projekta Pink Wing jučer su ponovo plijenili pažnju Opatijaca i njihovih gostiju.

Šezdesetak automobila okupiralo je opatijski mul, a dodatnu kulisu začinio je brod Crystal Esprit koji je bio vezan u opatijskom portu. Maserati, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Audi, Mercedes, BMW samo su neke marke luksuznih automobila koje su krenule iz Zagreba, a proći će obalom kako bi svi sudionici mogli iskusiti iz prve ruke vrhunsku gastronomiju, turističku ponudu Hrvatske, ali i uživati u predivnim prirodnim ljepotama.

Party dobrodošlice i večera za sve sudionike ove karavane održani su u restoranu Molo, a brojni sudionici i gosti projekta imali su prilike družiti se u jedinstvenom ambijentu na nekoliko metara od mora uz birane delicije začinjene dobrom glazbom. Pink Wing nastavlja svoju planiranu turu danas, 8. lipnja kada iz Opatije u 13 sati kolona luksuznih i sportskih automobila u defileu dugom oko 4 kilometara kreće po glavnoj gradskoj ulici do Slatine i dalje putuje do svoje naredne destinacije – Lošinja.

Fotogaleriju s mula pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!