FOTO: Pink Wing – Karavana luksuznih automobila ponovo okupirala Opatiju

Kao posebnu vrijednost projekta predstavnici turističkih zajednica ističu suradnju i povezivanje gradova kroz koje će proći Pink Wing karavana vrhunskih automobila i to sve sa zajedničkim ciljem – promocijom Hrvatske! Fotogaleriju jučerašnje karavane pogledajte na ovom linku

Opatija – Luksuzni automobili koji su u Opatiju stigli u sklopu projekta Pink Wing jučer su ponovo plijenili pažnju Opatijacai njihovih gostiju.

Naime, karavana luksuznih automobila krenula je iz Zagreba, a proći će obalom kako bi svi sudionici mogli iskusiti iz prve ruke vrhunsku gastronomiju, turističku ponudu Hrvatske, ali i uživati u predivnim prirodnim ljepotama. Party dobrodošlice održan je na novootvorenom bazenu hotela Adriatic, a brojni sudionici i gosti projekta imali su prilike družiti se u jedinstvenom ambijentu na nekoliko metara od mora.

– Pink Wing podržan je od Hrvatske turističke zajednice i gradonačelnika gradova kroz koje prolazi karavana te turističkih zajednica Zagreba, Senja, Opatije, Karlobaga, Šibenika i Zadra. Kao posebnu vrijednost projekta predstavnici turističkih zajednica ističu suradnju i povezivanje gradova kroz koje će proći Pink Wing karavana vrhunskih automobila i to sve sa zajedničkim ciljem – promocijom Hrvatske! Ovim projektom dokazat će se kako je Hrvatska jedna od najljepših zemalja na svijetu te bogatstvo elitnog turističkog sadržaja – vrhunska gastronomska ponuda i prirodne ljepote! Ruta koja će pokazati turističku posebnost Hrvatske ove će godine krenuti iz Zagreba, preko Grobnika i Opatije, Senja, Karlobaga, Šibenika, otoka Obonjana pa natrag preko Plitvičkih jezera do Zagreba i to kako bi se hrvatska cesta predstavila javnosti, ali i turistima kao najljepša u Europi. Hedonistički beach party s vrhunskim DJ-ima bit će organiziran na otoku Obonjanu, uz gala večeru i vrhunsku zabavu, javili su iz TZ Grada Opatije.

Fotogaleriju jučerašnje karavane pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, Borna Ćuk

error: Content is protected !!