FOTO: Pinky and the brain, Gali i Rockabilly žurka obilježili odličan koncertni vikend u Old school pubu

Plesna grupa Flame

Plesna grupa Flame

Konceptualna subotnja večer pod nazivom Rockabilly žurka, objedinio je nastup plesne grupe Flame i koncert banda Good Rockin’ Daddies. Žurci su prethodile mnogobrojne pripreme da pripadnice nježnijeg spola zasjaju u pravom pin-up look-u, za što su bile zaslužne djevojke iz frizerskog salona Urban. Fotogalerije s koncerata pogledajte u nastavku teksta…

Pinky and the brain

Pinky and the brain

Opatija – Sve brojnija publika opatijskog Old school puba tijekom prošlog vikenda mogla je uživati u vrlo sadržajnom glazbenom programu.

Koncertni program, ali i prvu svirku na terasi, otvorile su djevojke iz akustičnog dua ‘Pinky and the brain’. Nika za akustičnom gitarom i Eni sa svojim specifičnim glasom svaku pjesmu interpretiraju na svoj način, a u svoj raznoliki repertoar uvrstili su hitove svjetski poznatih izvođača.

Show u petak pripao je grupi Gali, koji su uspjeli toliko razveselit i raspjevat publiku, da im se ista odužila pjesmom ‘Balada o Pišonji i Žugi’ koju su otpjevali bendu. Zanimljiva svirka, s puno znoja i odsviranih tonova, držala je nabrijanu publiku do samog kraja večeri, a posebnu pažnju plijenio je Suzan – bubnjar s najviše montiranih činela u Hrvatskoj.

Grupa Gali

Grupa Gali

Konceptualna subotnja večer pod nazivom Rockabilly žurka, objedinio je nastup plesne grupe Flame i koncert banda Good Rockin’ Daddies. Žurci su prethodile mnogobrojne pripreme da pripadnice nježnijeg spola zasjaju u pravom pin-up look-u, za što su bile zaslužne djevojke iz frizerskog salona Urban.

Večer koja je publiku vratila u dane kad je rock bio mlad obilježile su plesne točke djevojaka iz plesne grupe Flame te koncert koji su odsvirali Moreno Luketić (gitara/vokal), Mauro Luketić (gitara/vokal), Nikola Felker (bas/vokal) i Zoran Arnautović (bubnjevi).

Pin-up osoblje puba...

Pin-up osoblje puba…

Iskusni glazbenici s dugogodišnjim stažem predstavili su repertoar koji pokriva period od ranih 50-ih pa sve do kraja 80-ih. Carl Perkinsa, Elvis Presleya, Chuck Berrya, Eddy Cochrana, Go Gettersa, Stray Catsa i mnogih drugih bili su na repertoaru ove vesele Rockabilly žurke.

[FOTOGALERIJA] – Koncert dua ‘Pinky and the brain’ @ Old school pub

[FOTOGALERIJA] – Fešta uz grupu Gali @ Old school pub

[FOTOGALERIJA] – Rockabilly žurka – Nastup plesne grupe Flame i koncert banda Good Rockin’ Daddies @ Old school pub

Good rockin' daddies

Good rockin’ daddies

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!